מחמם ומהנה

תבשיל שעועית ואורז: רך ומרגיע בימי החורף הסוערים

תבשיל שעועית ואורז הוא מאכל חם ומפנק, האהוב על כל המשפחה מגדול ועד קטן, במיוחד בימי החורף הקרים. התבשיל הוא פרווה וקל להכנה, אז קדימה- בתאבון! (אוכל ומתכונים).

ורד כהן | כיכר השבת |
תבשיל שעועית ואורז (צילום: ורד כהן)
סועדים10
זמן הכנה30 דק'
רמת קושיקל
פרווה

מצרכים

  • בצל קצוץ 1 יחידות
  • שיני שום 2 יחידות
  • קופסאות שימורים שעועית מבושלת 2 יחידות
  • קופסאות עגבניות מרוסקות 2 יחידות
  • מלח 1 כף
  • פלפל שחור 1 כפית
  • תבלין צ'ילי 1 כפית
  • סוכר 1 כפית
  • פפריקה מתוקה 1 כף
  • אורז 1 יחידות

אופן ההכנה

טגנו את הבצל והשום במעט שמן למשך כמה דקות, הוסיפו את התבלינים וערבבו.

הוסיפו את העגבניות והשעועית, ערבבו וכסו במים רותחים ובשלו על אש גבוהה, בינונית, למשך 20 דקות עם מכסה סגור.

הגישו מעל אורז לבן. בתיאבון!

להצטרפות לקבוצת הווטסאפ: 'המטעמים של ורד' ולהזמנת סדנאות:  050-2518855

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר