סליחות  shidduchim  אגרויסה..  תמר

שבתות וחגים

פילה מושט ותפוחי אדמהלכבוד שבתפילה מושט ותפו"א של אושרית אברג'ילאין כמו הדגים של שבת, עם החלה והסלטים. זהו הרגע שלו אנו מצפים כל השבוע
תבשיל עוף עם פטריות ואפונהלכבוד שבתתבשיל עוף עסיסי עם פטריות ואפונהלא עוד עוף בנאלי עם עשבי תיבול, שום או בצל מתקתק, קבלו את המתכון לעוף עם פטריות ואפונה
בצלצלי שאלוטלכבוד שבתסלט שאלוט שאתם עומדים להכין בכל שבתהשפית מורן פינטו עם סלט מתוק-חריף של בצלצלי שאלוט, פלפל חריף ופלפלים צבעוניים
בול ליום ראשון: קציצות עדשים כתומות של מורן פינטובול ליום ראשון: קציצות עדשים כתומות של מורן פינטולאחר שבת ארוכה ועמוסה במיני מגדנות, אנו מעדיפים שארוחת הצהריים שלנו תהיה קלילה ונטולת חלבון בשרי
פילה סלמון צלוי עם עגבניות שרימתכונים לשבועותפילה סלמון צלוי עם עגבניות שרי ונענעמתכון מקטגוריית "ארוחה בתבנית אחת" - בלי ללכלך כלים מיותרים, יש לכם מנה חגיגית, מהירת הכנה ובעיקר: טעימה
תבשיל עוף ברוטב ירקות שורש עסיסי . הצעת הגשהלכבוד שבתתבשיל עוף ברוטב ירקות שורש עסיסיהריח המשגע והטעם המופלא של המנה הזו מוכיח: ממש לא צריך חורף בחוץ כדי ליהנות מקדרת עוף וירקות איכותית
פרגיות במרינדת צ׳ימיצ׳ורי עם מתיקות עדינהלכבוד שבתפרגיות במרינדת צ׳ימיצ׳ורי עם מתיקות עדינהבמסעדות ארגנטינאיות, לצד סטייק, מוגש רוטב צ׳ימיצורי שמשדרג מאד את טעם הבשר (מתכונים, אוכל)
אמפנדס במילוי בקרלכבוד שבתאמפנדס פריכים במילוי בקר - עם חריפות עדינהאת האמפנדס הללו ניתן להקפיא עד שלושה חודשים והם מעולים כגיוון לשולחן השבת
אורז עם אטריות וירקותלכבוד שבתאורז עם אטריות וירקות של אושרית אברג'ילתוספת נהדרת לשולחן השבת שמורכבת משילוב קלאסי של אורז, אטריות וירקות - ועדיין מצליחה להפיל לנו את הלסת
צ'ולנט משובח של וול דאןשבת עם וול דאןעתידות: לשבת הקרובה תכינו צ'ולנט חורפי משובחכי זה לא שבת - בטח לא שבת של חורף - אם אין צ'ולנט עסיסי של בשר טוב עם תפוחי אדמה ושעועית עטופים ברוטב סמיך
הגעתם לצ'ולנט או לנייעס?ליל שישי בכיכרמגיעים בשביל הצ'ולנט, נשארים לנייעסבכל השבוע מגישים שם מזון מהיר, ובליל שישי המקום הופך לצ'ולנטיה עמוסה בבחורים מישיבות מיר וברסלב הסמוכות, תיירי שכונות חרדיות וצעירים חובשי כיפות סרוגות (אוכל)
ריבועי עוגת גבינה בציפוי שוקולד לבןלכבוד שבתריבועי עוגת גבינה בציפוי שוקולד לבן ואגוזי לוז מסוכריםמשהו בחיבור הטעמים - החמיצות של הגבינה והמתיקות של השוקולד הלבן - פשוט מופלא
חטיף "טעמי" ביתילכבוד שבתחטיף "טעמי" ביתי - עם שוקולד בלונדי, נוגט, שקדים וקרמלזהו החטיף הטעים ביותר שטעמתי אי פעם, באחריות. אבל, הוא גם הכי מסוכן, ממכר בטירוף
מטבוחה עם בצל מטוגןלכבוד שבתקצת אחרת: מטבוחה עם בצל מטוגןסעודת שבת אינה שלמה בלי הרבה סלטים, רצוי כאלה עסיסיים שאפשר לטבול בהם את החלה שוב ושוב. הנה אחד בסיסי
קוויאר חציליםמתכונים לשבועותקוויאר חצילים חלקלק שאתם חייבים לנסותסלט חצילים בטעם מעושן ומרקם חלקלק שיחד הופכים את כל העסק הזה לממכר במיוחד
כיכר אוכל
המומלצים