שבתות וחגים

סלמון ובטטות בתנורלכבוד שבתהשילוב האולטימטיבי: סלמון ובטטות בתנורמנה מרשימה ופשוטה להכנה שעובדת נהדר כפתיחה לסעודת השבת אבל אנחנו אימצנו אותה גם ליום-יום
מוס שוקולד חלבי או פרווה - לבחירתכםלכבוד שבתמוס שוקולד חלומי שאפשר להכין חלבי או פרווהפינוק מתוק ומהיר שהכי קל לתקתק ברגע האחרון ולקשט בכל תוספת שרוצים, כך שהתוצאה תראה כאילו השקעתם כאן המון
ארוחה בתבנית אחת: עוף וכרובית בתנור עם לימון ומרווהלכבוד שבתארוחה בתבנית אחת: עוף וכרובית בתנור עם לימון ומרווהמנה עיקרית ותוספת דלות בפחמימות, כי לאחר פורים, אין ברירה אלא לאזן
דג לשבת: סלמון בציפוי רוטב פסטו פיסטוקיםלכבוד שבתדג לשבת: סלמון בציפוי רוטב פסטו פיסטוקיםתוך 25 דקות יעמדו על שולחנכם נתחי סלמון יפים, מצופים בפסטו עם פיסטוקים שמהווים אלטרנטיבה נהדרת לגבינה
מרק עוף עם לימון וג'ינג'רלכבוד שבתמרק עוף פיקנטי עם לימון וג'ינג'ר - פשוט ומנצחאין שבת חורפית בלי מרק עוף. מתחשק לכם לגוון אותו מעט? הוורסיה הזו מושלמת בשבילכם
כרוב ממולא באורז, בשר וצימוקים לסעודת החגלכבוד פוריםמתכון: כרוב ממולא אורז ובשר לסעודת החגלמנת הדגל של סעודת חג הפורים שמות רבים, אך המבנה שלה תמיד זהה: עלי כרוב לבנים שבתוכם תערובת אורז ובשר - השוחים ברוטב עגבניות עשיר. הנה גרסה מודרנית (מתכונים)
כבדי עוף ברוטב סילאן ויין אדוםלכבוד שבתלהרשים באפס מאמץ: כבדי עוף בסילאן ויין אדוםהשפית מורן פינטו עם מנה שמגישים בין הסלטים והדגים לעיקרית, ככה שהאוכל יתעכל טוב יותר, בכיף שלו
תחתיות ארטישוק ממולאות בשר ברוטב פטריותלכבוד שבתתחתיות ארטישוק ממולאות בשר ברוטב פטריותנשמע מסובך? אז זהו שממש לא - כי בימי שישי קצרים, הדבר האחרון שאנחנו רוצים זה מתכונים עתירי שלבים
תפוחי אדמה אפויים בתנור בתיבול פיקנטילכבוד שבתתפוחי אדמה שמנמנים ופיקנטיים לשולחן השבתלא משנה מה העיקרית שבחרתם להכין, תפוחי האדמה הנהדרים האלה חייבים להיות על שולחן השבת שלכם
צ'ולנט משובח של וול דאןשבת עם וול דאןעתידות: לשבת הקרובה תכינו צ'ולנט חורפי משובחכי זה לא שבת - בטח לא שבת של חורף - אם אין צ'ולנט עסיסי של בשר טוב עם תפוחי אדמה ושעועית עטופים ברוטב סמיך
הגעתם לצ'ולנט או לנייעס?ליל שישי בכיכרמגיעים בשביל הצ'ולנט, נשארים לנייעסבכל השבוע מגישים שם מזון מהיר, ובליל שישי המקום הופך לצ'ולנטיה עמוסה בבחורים מישיבות מיר וברסלב הסמוכות, תיירי שכונות חרדיות וצעירים חובשי כיפות סרוגות (אוכל)
ריבועי פקאן - קרמל קטנים אך ממכריםליד הקפהריבועי פקאן - קרמל קטנים אך ממכריםזו אחת מהעוגות המסוכנות ביותר שיצא לי להכין בתקופה האחרונה ואני מכינה לא מעט
מאפינס אוכמניות ובננותלכבוד שבתמה עושים עם האוכמניות הטריות בשוק? מאפינס!השפית מורן פינטו עם מתכון למאפינס אוכמניות ובננות מתוקים וטעימים שמתאימים גם כקינוח מהיר לשבת
פטה כבד וריבת בצל - על סופגנייהלכבוד שבתסופגנייה שהיא בעצם מנת פתיחה לשולחן השבתהשפית מורן פינטו עם פרשנות חגיגית לסופגנייה עם ריבה: מתכון לפטה כבד וריבת בצל - על סופגנייה
כבד קצוץ מושלםלכבוד שבתאחת ולתמיד: כך מכינים כבד קצוץ מושלםהמנה שמגיעה מהמטבח האשכנזי הפכה לקלאסיקה בכור ההיתוך הישראלי וכל אחד צריך לדעת להכין כבד קצוץ ראוי
כיכר אוכל
המומלצים