3 מתו לונה..  30 שנה  ccgberliner  hahcu,

שבתות וחגים

פרגיות במרינדת צ׳ימיצ׳ורי עם מתיקות עדינהלכבוד שבתפרגיות במרינדת צ׳ימיצ׳ורי עם מתיקות עדינהבמסעדות ארגנטינאיות, לצד סטייק, מוגש רוטב צ׳ימיצורי שמשדרג מאד את טעם הבשר (מתכונים, אוכל)
עוגיות לוטוס שוברות לבבותבראוניס לוטוס - עוגיות שבורות שהופכות ללבבות מושלמים
איטליה על רגל אחת - טירמיסו לוטוסאיטליה על רגל אחת - טירמיסו לוטוסמעשירים את מלית המסקרפונה של הקינוח האיטלקי המפורסם בממרח לוטוס ומקבלים טעם עוד יותר עשיר ומפתיע. עוגיות לוטוס הן בסיס לקינוח (שיווקי)
בול ליום ראשון: קציצות עדשים כתומות של מורן פינטובול ליום ראשון: קציצות עדשים כתומות של מורן פינטולאחר שבת ארוכה ועמוסה במיני מגדנות, אנו מעדיפים שארוחת הצהריים שלנו תהיה קלילה ונטולת חלבון בשרי
פילה סלמון צלוי עם עגבניות שרימתכונים לשבועותפילה סלמון צלוי עם עגבניות שרי ונענעמתכון מקטגוריית "ארוחה בתבנית אחת" - בלי ללכלך כלים מיותרים, יש לכם מנה חגיגית, מהירת הכנה ובעיקר: טעימה
חזה עוף צלוי וסלט אסייתילכבוד שבתסעודת שבת לעצלנים: סלט שהוא עיקרית ותוספתבמקום לטרוח על 15 סוגי סלטים ו-3 עיקריות שונות, פנקו את המשפחה עם המנה הנהדרת הזו של השפית מורן פינטו
עוף ברוטב סויה ותפוזיםלכבוד שבתמורן פינטו טיגנה עופות ופתאום מתכון נולדלשפית מורן פינטו לא היה מושג איזה מתכון יתגבש כאן, אז היא פשוט התחילה לטגן עופות - וזה מה שקרה בסוף
אורז עם אטריות וירקותלכבוד שבתאורז עם אטריות וירקות של אושרית אברג'ילתוספת נהדרת לשולחן השבת שמורכבת משילוב קלאסי של אורז, אטריות וירקות - ועדיין מצליחה להפיל לנו את הלסת
קווצ' פוטטו: תפוחי אדמה מעוכים וממכריםמתכונים לשבועותקווצ' פוטטו: תפוחי אדמה מעוכים וממכריםתפוחי אדמה הם תוספת חובה לכל ארוחה והשפית מורן פינטו מגישה אותם הפעם בדרך מעט שונה (מתכונים לשבועות)
צ'ולנט משובח של וול דאןשבת עם וול דאןעתידות: לשבת הקרובה תכינו צ'ולנט חורפי משובחכי זה לא שבת - בטח לא שבת של חורף - אם אין צ'ולנט עסיסי של בשר טוב עם תפוחי אדמה ושעועית עטופים ברוטב סמיך
הגעתם לצ'ולנט או לנייעס?ליל שישי בכיכרמגיעים בשביל הצ'ולנט, נשארים לנייעסבכל השבוע מגישים שם מזון מהיר, ובליל שישי המקום הופך לצ'ולנטיה עמוסה בבחורים מישיבות מיר וברסלב הסמוכות, תיירי שכונות חרדיות וצעירים חובשי כיפות סרוגות (אוכל)
בראוניז עם בייגלה ומלח גסליד הקפהלא לאמיצים בלבד: בראוניז עם בייגלה ומלח גסהשילוב של הפוך ומלוח הפך מטרנד תמוה לדייר קבוע בתפריטי הקינוחים ולמה שלא תנסו אותו גם אתם בבית?
אף אחד לא ישאר אדישלוטוס נמס שיתן לך מחמאותקרמבו גורמה ביתי בציפוי בלגי נמס ומקורמל מבית 'לוטוס'גרסה ביתית וקלה מאוד להכנה של ממתק הילדות האהוב, אך עם טוויסט מדהים של ציפוי בלגי נמס ומקורמל מבית 'לוטוס' שישאיר אתכם פעורי פה (מתכונים, שיווקי)
מטבוחה עם בצל מטוגןלכבוד שבתקצת אחרת: מטבוחה עם בצל מטוגןסעודת שבת אינה שלמה בלי הרבה סלטים, רצוי כאלה עסיסיים שאפשר לטבול בהם את החלה שוב ושוב. הנה אחד בסיסי
קוויאר חציליםמתכונים לשבועותקוויאר חצילים חלקלק שאתם חייבים לנסותסלט חצילים בטעם מעושן ומרקם חלקלק שיחד הופכים את כל העסק הזה לממכר במיוחד
כיכר אוכל
המומלצים