רובשקין  ישי ריבו  חסידיסטוק  בית מאיר

תוספות

סלט בטטות צלויות בסגנון באבא גנושלכבוד שבתזה לא פירה בטטות, אלא גרסה כתומה לבאבא גנושבאבא גנוש - סלט החצילים המפורסם שמסתבר שלא חייב לכלול דווקא חצילים (מתכונים לשבת, אוכל)
מנת צד מעולה לעיקרית של שבתלכבוד שבתתבשיל קליל שהוא מנת צד מעולה לעיקרית של שבת3 מרכיבים, 10 דקות הכנה ו-30 דקות של בישול עדין - זה כל מה שאתם צריכים (מתכונים לשבת, אוכל)
תפוחי עץ וגזרים אפויים ברוטב מייפל והללכבוד שבתתוספת מסקרנת וממכרת לעיקרית בשבתמתכון לתפוחי עץ וגזרים אפויים ברוטב מייפל והל - התבלין הכי מדויק שהעוף או הבשר שלכם יפגשו השבת (מתכונים לשבת)
לחמניות עגולות רכות ואווריריותHomemadeהשבת תגישו לחמניות רכות שהכנתם לגמרי בעצמכםאין כמו לחמנייה - או שתיים - על הצלחת כדי לתת לסועדים סביב השולחן הרגשה אישית חמימה (מתכונים לשבת, אוכל)
פאי רועים.הדרך הקצרה להכין פאי רועים משודרגאם בא לך להכין מנה בשרית של בית, משפחתית וכפרית של פעם אבל עם טוויסט, ארוחה משביעה שאפשר לבכין בכל ערב שהילדים יבקשו רק עוד, קבלי מתכון משודרג לפאי רועים בדרך הקצרה והטעימה ביותר (אוכל, מתכונים)
היאפצ'ק של אלילכבוד שבתיאפצ'ק: קוגל תפוחי אדמה משודרג עם בשרוגם: אלי הלמן חושף מהי הדרך הכי מוצלחת לאפיית קוגל קראנצ'י ועסיסי בו זמנית (מתכונים לשבת, אוכל)
התוספת שתגנוב את ההצגה בשולחן השבתלכבוד שבתהתוספת שתגנוב את ההצגה בשולחן השבתגזרים רכים וארוכים, עטופים ברוטב קינמון מתקתק שאפשר להגיש כתוספת לצד הדגים, העוף או הבשר (מתכונים לשבת)
חלה קלאסית מושלמת שתאמצו לנצחלכבוד שבתצפו: חלה קלאסית מושלמת שתאמצו לנצחוגם: איך קולעים חלה מדוגמת מארבע ואפילו משש רצועות. מדריך וידאו של אחר שלב (מתכונים לשבת, אוכל)
ברוקולי פריכים ומעוליםלכבוד שבתליד העיקרית: ברוקולי פריכים וחמוציות בתנורמורן פינטו עם תוספת קראנצ'ית שטעים להגיש לצד פרוסות צלי בקר או כל מנת בשר אחרת בשבת: מתכון לברוקולי פריכים וחמוציות אפויים בתנור (מתכונים לשבת, אוכל)
חלה במילוי חלווה ביתית מתקתקהסגולה גדולה לפרנסהחלת מפתח עם הפתעה מתקתקה בפניםבשבת שאחרי פסח, נהוג להכין חלה בצורת מפתח כסגולה לפרנסה טובה. תוכלו להסתפק בחלות רגילות, או ללכת על המתכון המעולה הבא: חלה במילוי חלווה מתקתקה (מתכונים)
בטטות מתקתקות צלויות שגונבות את ההצגהגונבות את ההצגה: בטטות מתקתקות צלויותתוספת יפהפייה לשולחן החג, שעונה על כל דרישות הקונספט: לא מכבידה, מתאימה ליד כל עיקרית, מרשימה, פשוטה להכנה ובעיקר - מתוקה. מתכון לבטטות מתקתקות צלויות שגונבות את ההצגה (מתכוני חג, אוכל)
סיגרים במילוי פירות יבשים ואגוזיםלכבוד שבתשבת ט"ו בשבט: סיגרים במילוי פירות יבשים ואגוזיםסיגר פריך עם מילוי מתוק של פירות יבשים ואגוזים שמגישים ליד המנה העיקרית בשולחן השבת או כקינוח לצד כוס תה לוהטת - תלוי בטעם האישי שלכם (מתכונים לשבת, אוכל)
דלי רוללכבוד שבתתוספת לעיקרית: מאפה בשר מרשים ומהירמאפה בשר מרשים ומהיר שהמציאו יהודים שהגיעו אי אז לאמריקה והיום מקבל גרסאות מודרניות ופשוטות להכנה. מגלגלים פרוסות בשר עם חרדל בבצק עלים ושולחים לתנור
קוגל בטטות - טוויסט בריא וטעים למקורלכבוד שבתהקוגל המסורתי עם טוויסט בריא וטעיםבמקור, הקוגל - הפשטידה האשכנזית שנכנסה כמעט לכל בית בישראל - עשוי תפוחי אדמה או אטריות. אך הנה טוויסט בריא וטעים: במקום המרכיבים המקוריים - בטטות. מושלם (אוכל)
איך להכין חלה מנצחת בשקיתלכבוד שבתלעצלנים: איך להכין חלה עם בצק שלש את עצמוריח של אפייה טרייה ממלא את הבית, נוצר לנצח זיכרונות מהמטבח. אבל מה אם אתם מתעצלים להתעסק בבצק? הנה הפתרון (מתכונים לשבת, אוכל)
סוויט פוטייטו. בטטות ואגוזי פקאן במייפללכבוד שבתסוויט פוטייטו: בטטות ואגוזי פקאן במייפללפניכם תוספת לשולחן השבת בטעם של קינוח אבל תופתעו כמה היא הולכת עם כל מנה עיקרית, כזו שכל מרכיב בה מעצים את טעמו של השני (מתכונים לשבת, אוכל)
הבצק שלהן יכול לשמש לחלה של שבתפינוק לחמישי: מיני חלות "משה בתיבה"מתכון לחלות קטנות במילוי נקניקיה - כאלה שיזכירו לכולם שהיום יום חמישי ויש שבת להכניס. כי הדרך ללב - לא משנה של מי - עוברת בקיבה (מתכונים, אוכל)
פְּאַסְטִיה פַאסְיה. עלי סיגר במילוי עוף מתקתק ומרציפןנִיחוֹחוֹת מְהמָגְרַבּפְּאַסְטִיה פַאסְיה לשבת: עלי פילו במילוי עוף ומרציפןכלומר, מתכון לפסטייה מרוקאית - עלי סיגר במילוי חגיגי של עוף מתקתק ומרציפן שקדים. הטור השבועי עם מתכונים נהדרים בניחוח מגרבי, סיפורים מהמְלְאַחְ היהודי ושיר לשבת
מרק חְרֵירַה עשיר ומנחם לשבתנִיחוֹחוֹת מְהמָגְרַבּשבת מלכותית: מרק חְרֵירַה עשיר ומנחםעם הגעת החורף, הקור והגשמים נכין את מרק ה"חְרֵירַה" - מרק המשי המלכותי. מרק עשיר ומנחם שעושה חם בלב וממלא את הבית בניחוחות של אהבה וזיכרונות (מתכונים)
כרוב ניצנים צלוי ברוטב בלסמילכבוד שבתתוספת קראנצ'ית לשבת: כרוב ניצנים ברוטב בלסמיכרוב ניצנים אוכלים רק לאחר צלייה, אפייה, טיגון או אידוי. הוא לא צריך יותר מדי סביבו כדי להפיק ממנו מנה מעולה, ממש כמו זאת: כרוב ניצנים צלוי ברוטב בלסמי
כיכר אוכל
המומלצים