שערי מט"ח:4.20  $3.63  
מוצא"ש, י"ג בחשוון תשפ"א   31.10.20 חדשות חרדים

תוספות

פשטידות ברוקולי אישיותלכבוד שבתפשטידת ברוקולי אישית לסעודת שבת בבוקרפשטידות ברוקולי אישיות בגרסת פרווה קלה להכנה שמתאים להגיש בסעודת שבת בבוקר או לצד הדגים בערב שבת
קבב בשר על מקל קינמוןלכבוד שבתבין הראשונה לעיקרית: קבב בשר עסיסי על קינמוןקבב בשר עסיסי על מקל קינמון והמון טחינה בצד. מנה יפה ואלגנטית לשולחן השבת שלא דורשת השקעה בכלל
ביף וולינגטון אישילכבוד שבתביף וולינגטון לעצלנים: קלאסיקה שתמיד מצליחהביף וולינגטון הוא מאכל אנגלי יפהפה של נתח בשר עטוף בבצק עלים. הגרסה שלנו קלה יותר להכנה ומושלמת לשבת
כנאפה בשרלכבוד שבתמיוחד לשבת בראשית: כנאפה בשר חגיגיכנאפה הוא מאפה קראנצ'י מענג מהמטבח הערבי שבמקור נאכל מתוק וחלבי והפעם הוא בגרסה מלוחה, בשרית וטעימה
קוגל אטריות עם תפוחים וחמוציותסוכות תשפ"א 2020קוגל אטריות ותפוחים בגרסה אישית משודרגתמורן פינטו עם פרשנות קלילה יותר לקוגל הקלאסי: תבניות אישיות לכל סועד במילוי עשיר ומתקתק שקשה לעמוד בפניו
צימעססוכות תשפ"א 2020איך לעשות צימעס (ואנחנו לא מתכוונים לסלנג)צימעס זה תבשיל גזר מתוק מהמטבח האשכנזי שמתלווה למנה העיקרית ולרוב מוסיפים לו גם פירות יבשים
תפוחי אדמה בתנור עם תיבול פיקנטיסוכות תשפ"א 2020תפוחי אדמה בתנור שתמיד יוצאים מושלםמורן פינטו עם המדריך המלא לאפייה מוצלחת של תפוחי אדמה. תוספת לחג - ולכל יום בעצם - שחובה לשנן
גראטן תפוחי אדמה ותפוחי עץמתכונים לראש השנה תש"פ - 2020גראטן תפוחי אדמה ותפוחי עץ חגיגיגראטן זו מנה משובחת מהמטבח הצרפתי שמקבלת כאן שינויים קלים ומוגשת לכם בגרסה חלבית או פרווה, לבחירתכם
פרחי פילאס במילוי כבדים וריבת אוכמניותלכבוד שבתפרחי פילאס במילוי כבדים וריבת אוכמניותמורן פינטו עם מאפים אישיים יפהפיים עשויים מבצק פילאס עם מילוי מתקתק של כבדים צלויים וריבת אוכמניות
אפשר לשמור על המשקל גם בשבת: אספרגוס קלוי עם שום ושומשוםאפשר לשמור על המשקל גם בשבת: אספרגוס קלוי עם שום ושומשוםאלטרנטיבה דלת קלוריות שתעזור לכם להמשיך את הדיאטה גם בשבת
לא תרגישו שזה פרווה: פסטה עם פירורי לחם - שילוב מנצח של רכות ופריכותלכבוד שבתלא תרגישו שזה פרווה: פסטה עם פירורי לחם - שילוב מנצח של רכות ופריכותהפסטה הזו מככבת רבות בביתנו, תודות לפירורי הלחם שמעניקים לה טעם ופריכות מופלאים
תבשיל אורז ושעועית אדומה עם חריפות עדינההתוספת שתופסתתבשיל אורז ושעועית אדומה עם חריפות עדינההמתכון הזה לשעועית אדומה ואורז כל כך מנחם ומתאים במדויק לשבת החורפית שמצפה לנו
תחתיות ארטישוק ממולאות בשר ברוטב פטריותלכבוד שבתתחתיות ארטישוק ממולאות בשר ברוטב פטריותנשמע מסובך? אז זהו שממש לא - כי בימי שישי קצרים, הדבר האחרון שאנחנו רוצים זה מתכונים עתירי שלבים
תפוחי אדמה אפויים בתנור בתיבול פיקנטילכבוד שבתתפוחי אדמה שמנמנים ופיקנטיים לשולחן השבתלא משנה מה העיקרית שבחרתם להכין, תפוחי האדמה הנהדרים האלה חייבים להיות על שולחן השבת שלכם
לביבות בטטה של דניאלה שרביט - ששוות את הבלגן במטבחלכבוד חנוכהשוות את הבלגן במטבח: לביבות בטטה של דניאלה שרביטלמפגש המשפחתי שיתקיים בחנוכה הקרוב, החלטנו לגוון ולהכין לביבות בטטה ולא לאטקעס
יאפצ'ק - קוגל תפוחי אדמה ובשרלכבוד שבתעד שהיאפצ'ק הזה לא ייגמר, אף אחד לא יירגעהשפית מורן פינטו עם מתכון ליאפצ'ק משובח - קוגל תפוחי אדמה עם בשר, פריך מבחוץ ועסיסי מבפנים
תפוחי אדמה ופטריות אפוייםלסעודה מפסקת: תפוחי אדמה ופטריות אפוייםמה נאכל בארוחה מפסקת? אל תשברו את הראש. הכינו תפו"א עם פטריות בתנור
קוגל אטריות מתוק. לוקשן קוגלראש השנהקוגל או קיגל? כך או כך - הנה מתכון מצויןהשפית מורן פינטו עם מתכון ללוקשן קוגל (או קיגל) - פשטידה מתוקה על בסיס אטריות שבעצם כל אחד יכול להכין
קפטיקאס די פראסה - קציצות כרישהראש השנהקפטיקאס די פראסה: קציצות כרישה כמו של אמאבבתים רבים, קציצות הכרישה זוכות בראש השנה למקום של כבוד. מורן פינטו עם מתכון מנצח שתכינו שוב ושוב גם במהלך השנה
אמפנדס במילוי בקרלכבוד שבתאמפנדס פריכים במילוי בקר - עם חריפות עדינהאת האמפנדס הללו ניתן להקפיא עד שלושה חודשים והם מעולים כגיוון לשולחן השבת
כיכר אוכל
המומלצים