תוספות

תחתיות ארטישוק ממולאות בשר ברוטב פטריותלכבוד שבתתחתיות ארטישוק ממולאות בשר ברוטב פטריותנשמע מסובך? אז זהו שממש לא - כי בימי שישי קצרים, הדבר האחרון שאנחנו רוצים זה מתכונים עתירי שלבים
תפוחי אדמה אפויים בתנור בתיבול פיקנטילכבוד שבתתפוחי אדמה שמנמנים ופיקנטיים לשולחן השבתלא משנה מה העיקרית שבחרתם להכין, תפוחי האדמה הנהדרים האלה חייבים להיות על שולחן השבת שלכם
לביבות בטטה של דניאלה שרביט - ששוות את הבלגן במטבחלכבוד חנוכהשוות את הבלגן במטבח: לביבות בטטה של דניאלה שרביטלמפגש המשפחתי שיתקיים בחנוכה הקרוב, החלטנו לגוון ולהכין לביבות בטטה ולא לאטקעס
יאפצ'ק - קוגל תפוחי אדמה ובשרלכבוד שבתעד שהיאפצ'ק הזה לא ייגמר, אף אחד לא יירגעהשפית מורן פינטו עם מתכון ליאפצ'ק משובח - קוגל תפוחי אדמה עם בשר, פריך מבחוץ ועסיסי מבפנים
תפוחי אדמה ופטריות אפוייםלסעודה מפסקת: תפוחי אדמה ופטריות אפוייםמה נאכל בארוחה מפסקת? אל תשברו את הראש. הכינו תפו"א עם פטריות בתנור
קוגל אטריות מתוק. לוקשן קוגלראש השנהקוגל או קיגל? כך או כך - הנה מתכון מצויןהשפית מורן פינטו עם מתכון ללוקשן קוגל (או קיגל) - פשטידה מתוקה על בסיס אטריות שבעצם כל אחד יכול להכין
קפטיקאס די פראסה - קציצות כרישהראש השנהקפטיקאס די פראסה: קציצות כרישה כמו של אמאבבתים רבים, קציצות הכרישה זוכות בראש השנה למקום של כבוד. מורן פינטו עם מתכון מנצח שתכינו שוב ושוב גם במהלך השנה
אמפנדס במילוי בקרלכבוד שבתאמפנדס פריכים במילוי בקר - עם חריפות עדינהאת האמפנדס הללו ניתן להקפיא עד שלושה חודשים והם מעולים כגיוון לשולחן השבת
אורז עם אטריות וירקותלכבוד שבתאורז עם אטריות וירקות של אושרית אברג'ילתוספת נהדרת לשולחן השבת שמורכבת משילוב קלאסי של אורז, אטריות וירקות - ועדיין מצליחה להפיל לנו את הלסת
קווצ' פוטטו: תפוחי אדמה מעוכים וממכריםמתכונים לשבועותקווצ' פוטטו: תפוחי אדמה מעוכים וממכריםתפוחי אדמה הם תוספת חובה לכל ארוחה והשפית מורן פינטו מגישה אותם הפעם בדרך מעט שונה (מתכונים לשבועות)
כרוביות מטוגנות ברוטב לימונילכבוד שבתכרוביות מטוגנות, רכות וזהובות ברוטב לימוניהשפית מורן פינטו עם תוספת מיוחדת לעיקרית בשולחן השבת שללא ספק תגנוב את ההצגה
סיגרים במילוי פטריות וחמוציותלכבוד שבתחבילה קטנה של אושר: סיגרים ממולאיםכמנת פתיחה, מנה בפני עצמה בין הדגים לבשר או כתוספת לעיקרית - הסיגרים האלה מתאימים בול, מתי שרק תרצו
פשטידת כרובית מנצחתלכבוד שבתפשטידת כרובית מנצחת שעובדת עם כל עיקריתפשטידה זהובה וטעימה עם שלבי הכנה קלים במיוחד שתגוון לכם את שולחן השבת (מתכונים לשבת, אוכל)
דלעת צלויה בתיבול פיקנטילכבוד שבתליד הבשר של שבת: קוביות דלעת בסגנון צרפתימנת צד נהדרת לעיקרית של שבת - בשר או עוף של קוביות דלעת אפויות מתובלות בפיקנטיות (מתכונים לשבת, אוכל)
רוטב פטריות ארומטילכבוד שבתרוטב פטריות ארומטי שהולך עם כל עיקריתלא משנה לצד מה תחליטו להגיש אותו - עוף או בשר - כל העסק ישתדרג במקום (מתכונים לשבת, אוכל)
חלה על ששלכבוד שבתצפו: כך תקלעו בעצמכם את החלה המרשימה הזוגם אם אתם לא רגילים לאפות חלות לשבת (למה?), אתם חייבים לנסות את הקליעה המיוחדת הזו לפחות פעם אחת
פשטידת בצל גמישהלכבוד שבתלכבוד שבת: פשטידת בצל שהולכת עם כל עיקריתהתוספת האולטימטיבית לעיקרית בשולחן השבת כשהתחזית מתחילה להתכוונן על הדבר הזה שקוראים לו בישראל "חורף"
מתכון לאורז בסמטי בחליטת ארל גריי ואמרטו"בסימן של התחלה" | תוספותמתכון לאורז בסמטי בחליטת ארל גריי ואמרטו"בסימן של התחלה" - חגיגה קולינרית מרהיבה על שולחן החג שלכם. והפעם: שף-קונדיטור אורן גירון, מנהל ביה"ס 'עושים בישול'
קרעפלאך ומרק עוףלסעודה המפסקתמתכון לקרעפלאך ומרק עוף של מורן פינטוכי איך אפשר בלי "הרביולי היהודי", כלומר הקרעפלאך, בסעודה המפסקת של ערב יום כיפור? (מתכונים, אוכל)
חלת דבש שתגנוב את ההצגהמיוחד לראש השנההו, כמה שזה יפה: חלת דבש שתגנוב את ההצגהקרן קדוש וחן קורן עם מתכון לחלה שזועקת דבר אחד: "תכינו אותי עכשיו" - תתפלאו, זה לא מסובך בכלל
כיכר אוכל
המומלצים