תוספות וירקות

המבורגר פלאפל בטטה ב"לחמניית" אבוקדומה אוכלים היום?המבורגר פלאפל בטטה ב"לחמניית" אבוקדוהסתבכתם? זה קל הרבה יותר ממה שזה נשמע - וכל כך טעים שפשוט חבל לפספס את המנה האדירה הזאת (מתכונים, אוכל)
סלק וצנונית כבושים תוצרת ביתHomemadeכבשו אותנו: חמוצים ארגמניים של סלק וצנוניתבגלל הצבע, בגלל המרקם והכי הכי בגלל הטעם: כך תכבשו בבית סלק וצנונית חמוצים-מלוחים ואקסטרה פריכים (מתכונים, אוכל)
אורז יסמין מוקפץ עם אננס בסגנון תאילנדימשדרגיםהאורז שירגיש לכם כמו קפיצה מהירה לתאילנדמנה של גרגרי אורז יסמין ארוכים וצרים עם ארומה חזקה וטעם אגוזי שמשתלבים היטב בטעמו המתקתק והשובה של האננס (מתכונים, אוכל)
קוסקוס חגיגי עם ירקות שכל אחד יכול להכיןחדשות האוכלקוסקוס חגיגי עם ירקות שכל אחד יכול להכיןמתכון מעולה לקוסקוס חגיגי שכל אחד יכול להכין ומבצע מפנק של ביסטרו 45 - מסעדה שמחברת בין מזרח למערב בניחוח ניו יורקי מודרני (מתכונים, אוכל)
תפוחי אדמה אקסטרה פריכיםמשדרגיםתפוחי אדמה אקסטרה פריכים בתיבול פיקנטיאף מדורה לא שלמה בלי כמות נכבדה של צ'יפס לצידה. ואם כבר צ'יפס, אז למה לא לשדרג? מתכון לתפוחי אדמה אפויים בציפוי פריך ותיבול פיקנטי (מתכונים, אוכל)
לביבות בטטה ובצל ירוק פריכותמה אוכלים היום?לביבות בטטה ובצל ירוק פריכות ב-15 דקותואפילו פחות מרבע שעה. כל העבודה מסתכמת בערבוב המרכיבים וטיגון מהיר. התוצאה? לביבות פריכות מבחוץ ורכות ונימוחות מבפנים (מתכונים, אוכל)
צ'יפס בטטות אפוי בתיבול פיקנטי ופרמזןמשדרגיםצ'יפס בטטות אפוי בתיבול פיקנטי ופרמזןאם בשבילכם צ'יפס חייב להיות מתפוחי אדמה, מטוגן בשמן עמוק עמוק - זה הזמן לפרסס מכאן. אם אתם מחשיבים את עצמכם לליברליים קולינרית, הישארו איתנו (אוכל)
שיפודים ליד השיפודים. ירקות "על האש"ליד המדורהשיפודים ליד השיפודים: ירקות "על האש"ל"ג בעומר מתקרב בצעדי ענק ואיתו מתכוני-מדורה כיפים וטעימים, ממש כמו המתכון הבא לשיפודי ירקות צבעוניים ופריכים במרינדה שמגישים ליד ה"על האש" (מתכונים, אוכל)
מלפפונים חמוצים תוצרת ביתhomemadeצפו: כך מכינים מלפפונים חמוצים תוצרת ביתמדריך וידאו שלב אחר שלב להכנת מלפפונים חמוצים מתובלים היטב - פינוק קראנצ'י ביתי, ללא חומרים בעייתיים שהתעשייה עלולה לדחוף לקופסאות השימורים (מתכונים)
קציצות אפונה אפויות וידידותיות גם לילדיםמה אוכלים היום?קציצות אפונה אפויות וידידותיות גם לילדיםקציצות אפונה עם נגיעות עשבי תיבול שטעים להגיש לצד מטבל יוגורט רענן, פירה או אורז וסלט ירקות טרי או אפילו לדחוף בסנדוויץ' לארוחת הצהריים (מתכונים, אוכל)
ריזוטו עם אפונה ואספרגוס קריספימה אוכלים היום?אם אביב היה מנה, הוא היה הריזוטו המופלא הזהמתכון לריזוטו עם אפונה ואספרגוס קריספי במרקם קרמי מפנק שירגיש לכם כאילו אתם אוכלים---אביב! מדריך וידאו פשוט וקל שלב אחר שלב (מתכונים, אוכל)
כדורי פלאפל אפויים על בסיס בטטהבריא יותרקנינו: כדורי פלאפל אפויים על בסיס בטטההנה גרסה בריאה יותר לכדורים הישראליים כל כך שחוסכת שעות של טיגון. מתכון לכדורי פלאפל פריכים מבחוץ ונימוחים מבפנים, אפויים על בסיס בטטה, חומוס ועשבי תיבול (אוכל)
המרכיב הסודי שהופך ירקות בתנור לטעימים יותרבאנו לעזורהמרכיב הסודי שהופך ירקות בתנור לטעימים יותרהם התוספת האולטימטיבית לכל ארוחה כמעט, אבל לפעמים, גם אם העמסתם עליהם מלח ופלפל, הטעם שלהם עלול להיות תפל מעט. מה עושים? הנה טריק נהדר (מתכונים, אוכל)
בצל ירוק כבוש - תמיד בא טובHomemadeבצל ירוק כבוש: תוספת קטנה, הבדל גדולממש כמו מלפפון ושאר ירקות מוחמצים, אפשר להחמיץ גם את הבצל הירוק - והתוצאה פשוט מעולה. עיגולים קריספיים חמצמצים שמקפיצים גבוה כל סלט וכריך שהם נכנסים אליו
מלפפונים חמוצים תוצרת ביתHomemadeעשו זאת בעצמכם: מלפפונים חמוצים תוצרת ביתתכינו אותם עכשיו, תנשנשו אותם מתי שתרצו: מתכון למלפפונים חמוצים תוצרת בית שכל כך כיף לנגוס בהם, והכי חשוב - הכל טבעי לגמרי, ללא חשש חומרים לא טבעיים (מתכונים, תוצרת בית)
קציצות חומוס ועגבניות מיובשותכדורי אירוח שיגרמו לכולם לתהות מה יש בפניםשהופך אותם לכל כך מוצלחים. המלצה שלנו? תשחקו אותה סבתא מרוקאית ואל תגלו. תכל'ס, מדובר בקציצות חומוס ועגבניות מיובשות שיכולות להחליף בקלות את קציצות הבשר
פנקייקס נימוחים משאריות פירהבאנו לעזורצפו: מה עושים עם שאריות פירה? פנקייקס!אוקיי, יש לנו דרך גאונית לניצול שאריות פירה שאף אחד לא רוצה לסיים: מתכון לפנקייקס נימוחים וטעימים משאריות פירה - מדריך וידאו להכנה שלב אחר שלב (מתכונים, אוכל)
נודלס קישואים ברוטב פלפלים אדומים קלוייםמה אוכלים היום?צפו: זה פסטה? זה מרק? זו מנת החורף המושלמתמתכון לנודלס קישואים ברוטב פלפלים אדומים קלויים - מנה מושלמת גם לאכלנים בררנים שמשלבת בין רצועות דקות של זוקיני פריך ורוטב סמיך שמזמין המון לחם טרי. צפו (אוכל)
תפוחי אדמה בייבי אפויים שהולכים עם כל מנהתפוחי אדמה בייבי אפויים שהולכים עם כל מנההנה תוספת שמוכיחה היטב: לפעמים, הכי פשוט זה פשוט הכי טעים. מתכון לתפוחי אדמה בייבי אפויים עם חרדל שהולכים עם כל מנה. חותכים, מערבבים ולתנור (מתכונים, אוכל)
פטריות פורטבלו במילוי פטריות שמפיניון ויין לבןהשף של ל'אנטריקוט מלמד אתכם למלא פטריותקר מכדי לצאת למסעדה? השף של ל'אנטריקוט ילמד אתכם איך להכין מנת גורמה נהדרת ברמה שגם חובבי מטבח ומתחילים יוכלו להסתדר איתה (מתכונים, שיווקי)
כיכר אוכל
המומלצים