תוספות וירקות

פטריות מוקפצות ברוטב פיקנטיהתוספת שהולכת עם הכל: פטריות מוקפצותמדובר בתוספת הכי גמישה בספר או ארוחת בוקר / צהריים / ערב הכי קלה שיש כשהופכים את הפטריות לטופ על לחם קלוי
תבשיל עדשים אדומות עם בטטות ועגבניותמה אוכלים היום?דאל כתום שיעשה לכם שמח בלב ובפהתוספת נהדרת מהמטבח ההודי שיכולה להפוך בקלות לעיקרית: מתכון לדאל כתום מעדשים אדומות, בטטות ועגבניות
לביבות ברוקולי ופרמזןמה אוכלים היום?שומעים את הקראנצ'? לביבות ברוקולי ופרמזןתוך 20 דקות יהיו על שולחנכם לביבות במרקם פריך ורך בו זמנית, הודות לירק עטור הסגולות הבריאותיות ששווה לאמץ
פירה תפו"א, שמכינים במיקרוגל ב-15 דקותהתוספת שתופסתפירה תפוחי אדמה שמכינים במיקרוגל ב-15 דקותלפעמים נחה עלינו רוח העצלות ואנחנו מחפשים אחר קיצורי דרך להכנת ארוחת הצהריים לילדים. בחסדי שמיים נפל לידינו המתכון הזה לפירה, שאפילו לא צריך להרתיח מים כדי להכין אותו (מתכונים, אוכל)
סלט כרוב ניצנים ודלעת קלויים, חמוציות ופקאנים - ברוטב מייפלבריאות לפני הכלסלט כרוב ניצנים ודלעת קלויים, חמוציות ופקאנים ברוטב מייפלהסלט הסתווי הזה הוא בדיוק הפוך מהעונה הקרירה - תוסס, צבעוני וחגיגי והכי חשוב, בריא
פולנטה קטיפתית ומנחמת עם דלעת ופרמזןהתוספת שתופסתפולנטה קטיפתית ומנחמת עם דלעת ופרמזןהכנתם מרק דלעת ואפילו עוגיות דלעת? הנה מתכון לא שגרתי לפולנטה עם דלעת החבויה בתוכה
כרובית צלויה עם פטה, שקדים וזיתיםבאנו לשדרגאיך הופכים כרובית בתנור לטובה עוד יותר? ככה!מתכון לכרובית צלויה עם פטה, שקדים וזיתים שתוכלו להגיש לצד מטבל יוגורט כמתאבן או לערבב עם אורז לבן מבושל
דומינו תפוחי אדמה קריספייםדומינו תפוחי אדמה קריספיים בסגנון צרפתיתוספת מתפוחי אדמה היא תמיד דבר כיפי וגמיש. ישנן אינסוף דרכים להכין אותם וזו אחת היפות שבהן
פירה כרובית עם שום ועשבי תיבול - בבישול איטיהתוספת שתופסתפירה כרובית עם שום ועשבי תיבול - בבישול איטיכרובית היא התחליף האידאלי לתפוחי אדמה, רק דלת פחמימות ודלת קלוריות
אורז תאילנדי אותנטימה אוכלים היום?אורז תאילנדי אותנטי שכולל בתוכו את העיקריתהאורז הנהדר הזה כולל בתוכו נתחי עוף ומרכיב נוסף לא צפוי שתגלו בהמשך, אך תוכלו לשדך אותו לכל מנה עיקרית בשרית
האורז יכול להיות הכוכב של הארוחהבאנו לשדרג5 דרכים להביא את האורז לקדמת הבמהאורז לבן זה טוב וטעים, אבל הגיע הזמן לצאת מהקופסה ולהכין אותו בדרכים קצת אחרות שיהפכו אותו לכוכב של הארוחה
תפוחי אדמה אפויים בתיבול פיקנטיהולכים עם הכל: תפוחי אדמה אפויים בתיבול פיקנטיככל הנראה מדובר באחת ממנות הצד הגמישות ביותר שמסתדרת עם רוב העיקריות הבשריות, החלביות והפרווה
מתכון לפתיתיםטעם של פעםפתיתים קלאסיים שמזכירים את הביתלפעמים, אנו רוצים שארוחת הצהריים שלנו תורכב מאוכל של ילדות - פתיתים ושניצל, בקיצור
אורז אדום בסגנון מקסיקנימה אוכלים היום?אורז אדום בסגנון מקסיקני תוך 20 דקותאם אורז הוא התוספת הקבועה שלכם לכל עיקרית, וגם אם לא, אתם חייבים לנסות את הגרסה הזו
בטטות ממולאות ביוגורט צ'ילי-ליים, אבוקדו וירקותבאנו לשדרגמוגזמות: בטטות עם יוגורט צ'ילי-ליים ואבוקדואתם רוצים לאכול יותר בריא, אבל נמאס מירקות מאודים ועוף. לכו על בטטות עם יוגורט וירקות
שניצל תירס ביתיבריא יותרשניצל תירס ביתי אפוי בתנור לסוף הצוםאם חלילה משיח לא כאן עד מוצאי שבת, השפית מורן פינטו עם מתכון לשניצל תירס אפוי בתנור, קריספי וטעים
תפוחי אדמה בתנורהתוספת האולטימטיביתכל אחד צריך לדעת להכין תפוחי אדמה בתנורמתכון לתפוחי אדמה אפויים בתנור עם תיבול ממכר שאפשר להגיש כתוספת בארוחה חלבית או בשרית או סתם כנשנוש
בצל מקורמל שמשדרג כל מנהבאנו לעזוראיך מקרמלים בצל ומה עושים איתו אחר כך?נתחיל מהסוף: התבלין החשוב ביותר כאן הוא סבלנות וככל שתאזרו בה יותר, התוצאה תהיה טובה יותר
קציצות קינואה וירקות אפויות בתנורמה אוכלים היום?קציצות קינואה וירקות שגם הילדים יחסלושף ציפי אדלהייד עם מתכון לקציצות קינואה וירקות אפויות בתנור שמוכיחות: בריא יכול להיות שם נרדף לטעים
קוסקוס עם משמשים מיובשים, צימוקים, שקדים וקינמוןהתוספת שתופסתקוסקוס עם משמשים מיובשים, צימוקים, שקדים וקינמוןהנה גרסה פחות שגרתית לקוסקוס המסורתי שניתן להגיש חמה או קרה
כיכר אוכל
המומלצים