שערי מט"ח:4.20  $3.63  

תוספות וירקות

ירקות מוקפצים ברוטב סויה ושוםמה אוכלים היום?אין טעים כזה: ירקות מוקפצים בסויה ושוםאיך מורן פינטו אומרת? "כי הקיץ כבר פה וכי הבטחנו לעצמנו דיאטה", ואנחנו מוסיפים: כי זה פשוט טעים וממכר כל כך
בריא וטעים יותר: חטיף צ'יפס מתפוחי אדמהתוצרת ביתבריא וטעים יותר: חטיף צ'יפס מתפוחי אדמהכל מה שאתם צריכים כדי להכין את המעדן הזה: תפוחי אדמה, תבלינים ושמן
צ'יזבורגר כשר למהדריןמה אוכלים היום?צ'יזבורגר כשר למהדרין שאתם חייבים לנסות בביתקציצת המבורגר עסיסית, טעימה ו...נטולת בשר. למעשה, אם תוותרו על הגבינה תקבלו מנה טבעונית לגמרי
צ'יפס אפוי  במרקם מושלםצ'יפס אפוי במרקם מושלם: רך מבפנים ופריך מבחוץכולנו היינו שם. מסיבות של חיסכון בזמן או אורח חיים בריא יותר, החלטנו לאפות את הצ'יפס במקום לטגן - ונחלנו אכזבה
תפוחי אדמה ברוזמריןתוספת "לגזור ולשמור": תפוחי אדמה ורוזמריןמדובר בתוספת משגעת שלוקח פחות מ-30 דקות מהרגע שהתחלתם לעבוד ועד שהיא מוגשת לשולחן. חלום!
סלסת עגבניות פיקנטיתסלסת עגבניות - ואתם קובעים כמה חריפה היא תהיהסלסת עגבניות טרייה היא תוספת שתתקבל בברכה בכל שולחן, חלבי, בשרי או פרווה. מתכון קל ומהיר שמצליח תמיד
בלינצ'ס ממולאים בירקות עם ציפוי פריךמה אוכלים היום?ארוחה בביס אחד: בלינצ'ס פריכים עם ירקותמכינים את הבלינצ'ס, מניחים במרכז ירקות, מגלגלים, מצפים בפירורי לחם ומטגנים. ארוחה טעימה שאף אחד לא יסרב לה
כרובית קונג פאומה אוכלים היום?דרך סופר עסיסית אך קלילה להכין כרוביתקונג פאו זה מאכל סיני מפורסם ממחוז סצ'ואן. המתכון הבא מחליף את העוף בכרובית - והתוצאה מעולה וטעימה
כרוב שלם אפוי עם רוטב פיקנטי מתקתק שגונב את ההצגההתוספת שתופסתכרוב שלם אפוי עם רוטב פיקנטי מתקתק שגונב את ההצגההכרוב הצלוי הזה הוא התוספת המושלמת לדג, עוף או בשר. מתוק, מלוח, מעט פריך ועם טפטוף של רוטב אריסה ודבש חרפרף מעל. מנה כה טעימה, שמאז שהכרנו אותה, איננו מסוגלים לאכול כרוב בצורה אחרת (מתכונים, אוכל)
ליגה אחרת: פירורי לחם ביתיים מתובליםהום מיידליגה אחרת: פירורי לחם ביתיים מתובליםפירורי לחם ביתיים מעולים בניצול שאריות ויש אינספור דרכים להשתמש בהם
הרבה מעבר לארוחה: ביבימבאפ - קערות אורז ומלא תוספותבאנו לשדרגהרבה מעבר לארוחה: ביבימבאפ - קערות אורז ומלא תוספותמנת אורז קוריאנית סופר טעימה ומזינה, שעליה נערמות תוספות כירקות שונים, בשר וביצה
תפוחי אדמה צלויים בתנור עם שוםמה אוכלים היום?ממכרים: תפוחי אדמה צלויים בתנור עם שוםהמנה הבאה היא ההוכחה שככל שזה יותר פשוט וגולמי, ללא התחכמויות, זה יותר טעים. בפער.
פטאטס בראבאס: מעדן תפוחי אדמה ספרדי עם איולי זעפרןמה נאכל היום?פטאטס בראבאס: מעדן תפוחי אדמה ספרדי עם איולי זעפרןמוזמנים להכיר את הדרך הטובה ביותר לאכילת תפוחי אדמה, בכל הזמנים
הרבה מעבר לנשנוש: 'צ'יפס' חלומי פריך עם מטבל עגבניות צלויותבאנו לשדרגהרבה מעבר לנשנוש: 'צ'יפס' חלומי פריך עם מטבל עגבניות צלויותהאם יש מה לא לאהוב בגבינה מטוגנת? זו שאלה רטורית, אך אתם יודעים שהתשובה שלילית
ברוקולי מוקפץ פיקנטי שעטוף בפירורי לחםהתוספת שתופסתברוקולי מוקפץ פיקנטי שעטוף בפירורי לחםפרחי ברוקולי חריפים המצופים בפירורי לחם. מנה פשוטה, טעימה וחביבה מאד
ערימות תפוחי אדמה אפויים עם גבינות ועשבי תיבולאתם כל כך עומדים להתמכר: ערימות תפוחי אדמה וגבינהתחשבו על שכבות של תפוחי אדמה מצופים בתועפות של גבינה נמסה ועשבי תיבול. אין, פשוט אין דרך לטעות כאן
לביבות בטטה לצד מטבל שום-שמירמה אוכלים היום?לביבות בטטה לצד מטבל שום-שמיר מעולההידעתם? אמריקאים קוראים לבטטה "יאמ", ותכלס, השם הזה פשוט מדויק. היאמיז האלה עובדות מדהים בכל וריאציה
לביבות גבינה מלוחות עם תירס, זיתים או בצל ירוקמה אוכלים היום?כעיקרית או תוספת: לביבות גבינה מלוחותהן יכולות להיות מרכז הארוחה, לצד סלט ירקות או ללוות עיקריות "כבדות" יותר, כמו פסטה או מרקים
לימונים כבושיםתוצרת ביתלימונדה? לא: היום מכינים לימונים כבושיםלימונדה היא ממש לא ברירת המחדל כשזה מגיע ללימונים. מה כן? לכבוש אותם כמובן - והתוצאה מושלמת
פלפלים ממולאים באורז עם רוטב עגבניותמה אוכלים היום?כך תכינו ממולאים מדהימים כמו מקצועניםאין כמו סיר של ממולאים עסיסיים ברוטב חם כדי לעטוף את הבית בארומה נוסטלגית מתוקה ששווה כל דקת עבודה
כיכר אוכל
המומלצים