צ'ורוס: מתכון לסופגניות דרום אמריקאיות

את הסופגניות הרגילות כולנו מכירים, אז למה לא לגוון? מתכון להכנת צ'ורוס - סופגניות דרום אמריקאיות ארוכות ותפוחות במרקם פריך ורך לחנוכה קצת בסגנון קצת אחר (מתכונים, אוכל)

שף יוחנן למביאסי | כיכר השבת |
חנוכה קצת אחר עם צ'ורוס - סופגניות דרום אמריקאיות (צילום: שלומי כהן)
זמן הכנה20 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 1 כוס קמח סוגת
  • 1/2 2 כפות סוכר
  • 2\1 כפית מלח
  • 1 כוס מים
  • 1 כפית קינמון טחון (אפשר יותר לפי הטעם)
  • 2 כפות שמן
  • שמן לטיגון עמוק

אופן הכנת צ'ורוס:

רגע לפני: את הסופגניות הרגילות כולנו מכירים, אז למה לא לגוון? מתכון להכנת צ'ורוס - סופגניות דרום אמריקאיות ארוכות ותפוחות במרקם פריך ורך לחנוכה קצת בסגנון קצת אחר עם קינוח הדגל הלטיני.

• מערבבים במחבת קטנה על אש בינונית את המים, הסוכר המלח ו-2 כפות שמן. מביאים לרתיחה ומסירים מהאש.

• מוסיפים את הקמח ומערבבים עד לקבלת בלילה בצקית.

• מחממים שמן לטיגון עמוק בסיר עמוק.

• מעבירים את בלילת הבצק לשקית זילוף עם צנתר משונן רחב ומזלפים לתוך השמן החם פסים ארוכים (בערך 10 ס"מ). מטגנים עד להשחמה ומוציאים לנייר סופג.

אופן ההגשה: בצלחת שטוחה מערבבים את הקינמון עם סוכר, מגלגלים את הצ'ורוס בקינמון-סוכר ומגישים מיד חם. ניתן לטבול אותן בריבה, סירופ מייפל ושוקולד חם.

חנוכה שמח!

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר