כשר לפסח

מתכון לשקשוקה עם נקניקיות - מהירה וכשרה לפסח

מנה מוצלחת שאפשר להגיש בכל שעה ביום. כן, גם בבוקר. אפילו שהיא בשרית. רק תצטרכו לוותר על הקפה. מתכון לשקשוקה עם נקניקיות - מהירה וכשרה לפסח התוצאה עסיסית וטעימה שאי אפשר לסרב לה (מתכונים, אוכל)

שקשוקה עם נקניקיות - מהירה וכשרה לפסח (צילום: עוף טוב)
זמן הכנה20 דק'
רמת קושיקל
בשרי

רכיבים

  • 4-6 נקניקיות 'הוד לבן' כשרות לפסח
  • 4 עגבניות
  • 1 פלפל אדום מתוק
  • 1 פלפל ירוק מתוק
  • 1 פלפל ירוק חריף קטן (לא חובה)
  • 1 בצל בינוני
  • 2 שיני שום
  • 4 כפות שמן זית
  • 1 כף רסק עגבניות
  • 6-8 ביצים
  • מלח ופלפל שחור

אופן הכנת שקשוקה עם נקניקיות:

1. הכנת הירקות: חותכים לרצועות ארוכות את הפלפלים, פורסים לעיגולים את הפלפל החריף, קוצצים את העגבניות והבצל וכותשים את השום.

2. חותכים את הנקניקיות לעיגולים בעובי חצי ס"מ.

3. מחממים את שמן הזית במחבת גדולה ועמוקה, ומטגנים את הבצל והשום, עד שעולה ריח שום. מוסיפים את עיגולי הנקניקיות, מערבבים ומטגנים עוד חצי דקה.

4. מוסיפים למחבת את הפלפלים ומבשלים במשך 10 דקות.

5. מוסיפים למחבת את העגבניות והרסק ורבע כוס מים. מערבבים ומבשלים עד שהירקות מתרככים.

6. יוצרים גומות קטנות בתערובת הירקות, שוברים לתוכן את הביצים, מתבלים במלח ופלפל שחור לפי הטעם, מנמיכים את האש ומבשלים במשך 5 דקות או עד שהביצים מוכנות במידה הרצויה.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר