סו סוויט, סו גוד

מתכון לקרמבל אפרסקים - קינוח אמריקאי בקערה אחת

צאו לשוק, הצטיידו בכמה אפרסקים בשלים ומתוקים, והכינו את הקינוח הבא - שכמו המסורת האמריקאית, אינו מסובך ודורש רק קערה אחת ו-7 מרכיבים פשוטים. מתכון לקרמבל אפרסקים (מתכונים, אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
זמן הכנה10 דק'
רמת קושיקל
חלבי

רכיבים

  • 4-6 אפרסקים טריים וגדולים
  • 1 כוס קמח
  • 1/2 כוס סוכר לבן
  • 1/2 כוס סוכר חום
  • 1/4 כפית מלח
  • 1/2 כפית קינמון טחון
  • 120 גרם חמאה, רכה + חמאה לשימון התבנית

אופן הכנת קרמבל אפרסקים:

1. מחממים את התנור לחום בינוני של 180 מעלות, ומשמנים בחמאה תבנית מרובעת בגודל 20X20 ס"מ.

2. מקלפים את האפרסקים, פורסים לפלחים, ומניחים אותם בשכבה אחת בתבנית.

3. בקערה בינונית, מערבבים את הקמח (לאחר ניפוי), הסוכר הלבן והחום, המלח והקינמון. בעזרת סכין או 2 מזלגות, מוסיפים את החמאה המרוככת פנימה, ומועכים עד לקבלת פירורי בצק גסים.

4. מפזרים את פירורי הבצק על האפרסקים, ואופים במשך 45-50 דקות או עד שהחלק העליון מזהיב.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר