אאא

סירים ומחבתות עם "תפקוד לקוי"

חלודה? פלדה חרוכה? ידיות שבורות? זה הזמן להחליף כל סיר ומחבת עם אחד או יותר מהתנאים הנ"ל.

סכינים קהים

אם לוקח לכם  שלוש דקות תמימות לחצות דלורית, זה לא סימן טוב.

קופסאות פלסטיק ששינו צבע

כתמי ספגטי או שאריות אוכל אחרות הפכו את צבע הקופסה משקוף לאטום-צהבהב? לפח.

כפות, קרשים או כל כלי אחר מעץ שהשחירו 

כשהם משחירים או מתעפשים אל תחוסו עליהם, הם זולים מספיק כדי להצטייד בחדשים.

שקיות ניילון מהמכולת

בדרך עלומה הן מתרבות שם מתחת לכיור. אז או שתייעדו להן מטרה טובה בהקדם (לרפד בהן את כל הפחים בבית, למשל) או שתשגרו אותן לפח.

כל מזון פג תוקף

תזכירו לנו מתי הייתה הפעם האחרונה שפירורי הלחם האלה יצאו מהארון?