מה אוכלים היום?

מתכון להאש נקניקיות פיקנטיות ותפוחי אדמה

האש היא צורת הכנה של תפוחי אדמה באמצעות טיגון. במנה הזו הוספנו להם נקניקיות פיקנטיות, ביצת עין ורוטב פפריקה מעושנת - ותוכלו לגלות יצירתיות ולהגיש לצד כל הטוב הזה כל מה שמתחשק לכם (מתכונים, אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
זמן הכנה30 דק'
רמת קושיקל
בשרי

רכיבים

  • 3-4 כפות שמן אבוקדו או שמן קנולה
  • 200 גרם תפוחי אדמה מזן דזירה (בקליפה אדומה), מקולפים וחתוכים לקוביות קטנות
  • 450 גרם נקניקיות פיקנטיות (כמו מרגז או צ'וריסו)
  • מלח ים
  • 4 ביצים

לרוטב:

  • 1/4 כוס מיונז
  • 1/2 כפית פפריקה מעושנת

אופן ההכנה:

1. מזלפים שמן למחבת על אש גבוהה, מוסיפים את הנקניקיות, ותוך כדי טיגון מפוררים אותן בעזרת כף עץ. מטגנים במשך 10 דקות, עד שהן שחומות ומפוררות. בעזרת כף מחוררת, מוציאים את הנקניקיות לצלחת.

2. מוסיפים למחבת 2 כפות שמן, ומטגנים את תפוחי האדמה עם מעט מלח במשך 8-10 דקות, עד שהם שחומים ופריכים.

3. במקביל, מערבבים היטב את מרכיבי הרוטב בכלי קטן.

4. מחלקים את הנקניקיות ותפוחי האדמה בין 4 צלחות, מוסיפים מעט שמן למחבת ומטגנים את 4 הביצים, כל אחת בנפרד, לביצת עין.

מניחים ביצת עין אחת על כל צלחת הגשה. מוסיפים פרוסות אבוקדו, כוסברה קצוצה - וכל תוספת אהובה אחרת - מזלפים מעל מהרוטב בנדיבות ומגישים.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר