יש דבר כזה: לביבות תפוחי אדמה יפניות

מי לא אוהב לביבות? סביר להניח שלא הרבה. תבלין הקארי עושה את הבדל. נסו את הלביבות עם הציפוי הפריך, ולא תחזרו למתכונים הביתיים לעולם! מתכון ללביבות תפוחי אדמה, היישר מיפן (אוכל)

שמחה שוראקי | כיכר השבת |
מרכיבים(8 מנות):
  • 4 תפוחי אדמה גדולים, מבושלים, מסוננים ומקוררים
  • מלח לפי הטעם
  • 1 כפית תבלין קארי
  • 2 ביצים שלמות, טרופות
  • 1 כוס קמח
  • 1 כוס פירורי פנקו
  • שמן לטיגון

אופן ההכנה:

מערבבים היטב את הקארי ותפוחי האדמה המרוסקים. בצלחות נפרדות שמים את הקמח, הפנקו והביצים.

צרים לביבות ביד, ובזהירות טובלים כל לביבה בקמח, בביצה ומסיימים בטילה בפנקו, כאשר לוחצים קלות לוודא שהפנקו נדבק ללביבה. מחממים את השמן במחבת, ומטגנים את הלביבות למשך 2-3 דקות על כל צד. מניחים על מגש מרופד בניר מגבת לספיגת עודפי שמן. מגישים חם לצד רוטב פיקנטי לבחירה.

]]>
תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

Mame לאישה הדתית