מרכיבים:
  • 1/2 כוס אבטיח מרוסק היטב במעבד מזון
  • 2 שיני שום קצוצות
  • 1/2 כוס קטשופ
  • 1/2 כוס סוכר חום בהיר או קנים
  • 2 כפות רוטב סויה
  • 1 כף חומץ בלסמי
  • 1 כף חומץ לבן
  • מלח ופלפל לפי הטעם

אופן ההכנה:

מערבבים בסיר בינוני את רסק האבטיח, השום, הקטשופ, סוכר, רוטב הסויה ושני סוגי החומץ. מביאים לרתיחה, מנמיכים את הלהבה ומבשלים כ-10 דקות עד שהרוטב הופך סמיך. מוסיפים מלח ופלפל ומקררים. לבריאות!

]]>