רוטב ברביקיו מ...אבטיח!

נשאר לכם אבטיח והמשפחה שבעה ממנו? לא תאמינו מה אפשר להכין ממנו. קבלו מתכון שידהים את בני המשפחה שלכן * נשאר לכם אבטיח והמשפחה שבעה ממנו? תפתיעיע עם הרוטב הזה. קל ומפתיע!

שמחה שוראקי | כיכר השבת |
מרכיבים:
  • 1/2 כוס אבטיח מרוסק היטב במעבד מזון
  • 2 שיני שום קצוצות
  • 1/2 כוס קטשופ
  • 1/2 כוס סוכר חום בהיר או קנים
  • 2 כפות רוטב סויה
  • 1 כף חומץ בלסמי
  • 1 כף חומץ לבן
  • מלח ופלפל לפי הטעם

אופן ההכנה:

מערבבים בסיר בינוני את רסק האבטיח, השום, הקטשופ, סוכר, רוטב הסויה ושני סוגי החומץ. מביאים לרתיחה, מנמיכים את הלהבה ומבשלים כ-10 דקות עד שהרוטב הופך סמיך. מוסיפים מלח ופלפל ומקררים. לבריאות!

]]>
תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

Mame לאישה הדתית