אאא

מגמת 'אוכל הרחוב' הולכת ותופשת מקום של עניין ברחבי העולם, בכל עיר ראויה לשמה מתמקמות להן מסעדות רחוב המתמחות במנות בסגנון ייחודי,

אוכל רחוב הוא הזדמנות קטנה לטעום מקומות וניחוחות עולמיים.

לסצנה הזאת, היתה חסרה הפרשנות הכשרה למהדרין והנה זה בא: מסעדת תומי’ס – Tommy’s, הגיעה לבירה בשנת 2014 והביאה עמה את בשורת אוכל הרחוב עם זווית מרעננת וכשהיא כשרה למהדרין חלק גלאט הרב מחפוד.

משפחת תומי'ס חוגגת סניף יפהפה ומסעיר במרכז הקולינרי המתחדש של ירושלים - מתחם התחנה הראשונה. שם, בבית הכוון יוצר השף תומר ראובני, אוכל מוקפד בהגשה מעוררת תיאבון. המנות שפיתח משלבות חומרי גלם איכותיים במתכונת כריכי בשר עסיסיים, מנות המבורגר, סטייקים ושלל מנות מקוריות שנוסכות תוכן טעים במושג "אוכל רחוב".

מאחורי ההצלחה של תומי'ס, עומד שף צעיר ושומר מצוות תומר ראובני, בוגר בית הספר היוקרתי לבישול קורדון בלו בפריז. הקריירה הקולינרית של ראובני כללה עבודה עם שפים מובילים ומוערכים כמו וולף גנג פאק ותומס קלר בנוסף, הספיק ראובני לצבור ניסיון במטבח מסעדת אקליפטוס אצל שף משה בסון, במסעדת 1868 הירושלמית ועוד. תחת השפעת והשראת הטובים ביותר בתחום, פיתח תומר בתומי'ס, תפריט שכולו חוויה נדירה ומלאת טעם.

עוד בתומי'ס: סלפי ג'ו כריך בשר טחון, רוטב עגבניות ותבלינים, קבב בקינמון- קבבונים נעוצים במקל קינמון. צ'יקן פופרס- חזה עוף בטמפורה ברוטב באפלו. מנות ילדים, מבחר סלטים טריים וגולת הכותרת: 19 רטבי הבית שמעניקים לכל מנה תוספת נדיבה של טעם בלתי שכח.