אאא

התפריט החדש יכלול חידושים קולינריים כגון קרפציו חציל וקרפציו פילה בקר למנות ראשונות, וחידוש מפתיע במנות העיקריות, מנות נתחים שלמות הניצלות בגריל הייחודי של המסעדה. בין המנות החדשות ניתן למצוא קארה צלעות טלה במרינדת שום ורוזמרין, נתח אנטריקוט שלם הניצלה לפי בחירת הלקוחות וכתף טלה משובחת.

בנוסף, מגוון עשיר של מנות בשרים ושיפודים, לצד תוספות חמות וסלטים טריים. כל הבשרים ברודריגז נצלים במקום ומוגשים מהגריל ללקוח. ברודריגז צוות מסור של שפים, טבחים ומלצרים שיהפכו לכם את היציאה לחוויה בלתי נשכחת. 

שף אלי מנחם מעדכן: "תפריט הקיץ החדש מושקע עם מנות מוקפדות. ישבנו על כל ופרט לאורך שעות, ורק לאחר שורה של טעימות ובדיקות יצאנו לדרך. הפתעת התפריט היא הגשת נתחים שלמים לסועדים. שיטת הגשה הנהוגה בדרום אמריקה ואין ספק שהלקוחות ימצאו אותה טעימה במיוחד." 

רודריגז מציעה מתחם בעיצוב נקי ואלגנטי המשרה אוירה רגועה נעימה ונינוחה, לצד שירות אדיב וחייכני.

כשר למהדרין! רח' קריית המדע 3, הר חוצבים ירושלים.