השנה שולחן החג לא חייב להיראות צפוי ומשעמם - גילינו מנות מפתיעות שמכניסות צבע, טעמים וריגוש אמיתי לראש השנה. אחרי שתראו אותן, לא תבינו איך הסתדרתם עד היום בלי זה (אוכל ומתכונים)
חגי תשרי בפתח, ובבתים רבים ברחבי הארץ, המנות האהובות של גולדיס הן כבר חלק בלתי נפרד משולחן החג. עם ניסיון של למעלה מ44- שנה, גולדיס ממשיכה לשלב בין מסורת קולינרית עמוקה לחדשנות יצירתית ומביאה גם השנה חוויית חג עשירה, טעימה ומרגשת (חדשות האוכל)
השעון מתקתק, הילדים צריכים לצאת לגן - ואז זה מגיע: “אני לא רוצה כריך!”. מכירים את הדרמה הזאת? אתם לא לבד. תופעת ה"לא לחם" הופכת כל בוקר לשדה קרב קטן - אבל עם כמה טריקים פשוטים, אפשר להפוך את ארוחת העשר למשהו שילדים באמת יאכלו (אוכל, ילדים)
הדיאטנית הקלינית הראשית של צבר רפואה עושה לכם סדר בתיק החזרה ללימודים: ארוחת בוקר – מה מסתתר בקערת הקורנפלקס? | יוגורט או מעדן – כמה סוכר באמת יש בפנים? | חטיפי אנרגיה – בריאים? לא בדיוק | אז מה כן? המדריך להורים מאת מומחית התזונה של צבר רפואה, שמציעה: לוח כריכים שבועי! (אוכל)
נכון שכל פעם שרוצים "רק את החלבון" או "רק את החלמון" – זה נגמר בכך שחצי ביצה נוזלת על השיש, הידיים דביקות, ומישהו כבר שואל "מה זה כל הבלגן הזה"? אז מסתבר שיש פתרון כל כך פשוט, שאפילו ילדים נהנים לעשות אותו: בקבוק פלסטיק (בית, מאמע)
מותג המשקאות פריגת ממשיך להפתיע וללוות אתכם ברגעי השמחה עם חידוש ייחודי ומרגש: תווית במיתוג אישי עם איחול חגיגי על גבי בקבוקי פריגת, שתהפוך את השמחה שלכם לייחודית, אישית ובלתי נשכחת (חרדים)
כולם רוצים לבשל כמו שף, אבל לפעמים דווקא הטעויות הקטנות משבשות את כל החוויה הקולינרית. מסתבר שיש טעויות שבאמת נפוצות במטבחים שלנו - והן אלו שמורידות את המנה מ“מדהימה” ל“סתם סבירה” (אוכל)
כולנו מכירים את הרגע הזה: עומדים במטבח, סכין ביד, בצל על הקרש ותוך שניות העיניים מתחילות לשרוף, הדמעות זולגות והופכות אותנו לשחקנים בסצנה דרמטית שלא ביקשנו. אבל למה זה קורה, והאם באמת אפשר למנוע את זה?
ימי החופש הגדול כאשר כל הילדים בבית, שלושת השבועות ובליבם תשעת הימים ובסיומן "בין הזמנים"– מחייבים הערכות לפתרונות איכותיים לבני הבית, ללא יצירת עומס על המטבח המשפחתי (חדשות האוכל)
יוצאים עם משפחה וחברים ב'בין הזמנים'? הגיע הזמן לעשות את זה כמו שצריך, בדיוק כמו השפים הגדולים. לשם כך מציעה חנות הבוטיק של "מיט צ'ויס", יצרנית בשרים טריים ומוקפדים, מגוון נתחים מובחרים בקיצוב אישי ומוצרי בשר איכותיים שיתאימו בדיוק ל'על האש' (חדשות האוכל)
כולנו אוהבים שום. הוא משדרג כמעט כל תבשיל ומוסיף עומק וריח מגרה, אבל אף אחד לא אוהב את הריח שנשאר על הידיים שעות אחרי שסיימנו לבשל. אז איך השפים מצליחים לקלף כמויות של שום בלי להסתובב עם ניחוח עקשני לכל היום? מסתבר שיש להם שיטה פשוטה שעובדת ואפשר ליישם אותה בבית כבר עכשיו (בית, אוכל)
מדי שבוע רבים שואלים את עצמם איזה בשר הכי טוב לצ'ולנט, כזה שלא מתייבש בבישול איטי וארוך ומותיר טעם עשיר עם תחושה נימוחה בפה | לעיתים קרובות אנשים רוכשים בשר מתוך הרגל, משלמים עליו מחירים יקרים ובסוף לא מרוצים מהתוצאה. לכן, כדי לענות על השאלה הזאת אחת ולתמיד, שוחחנו עם אלי מבעלי בוטיק הבשרים הירושלמי 'מיט צ'ויס', שהביא אתו את התשובה לשאלה הנצחית (חדשות האוכל)
תנובה יוצאת עם מבצע קיץ מיוחד: "חוזרים ללימודים עם עמק". המבצע יתקיים בין התאריכים י"ד בתמוז התשפ"ה (10/7/2025) ועד ר"ח אב התשפ"ה (26/7/2025). במסגרת המבצע, 100 זוכים יקבלו ערכת חזרה לבית הספר מהודרת בשווי 539 ₪ (אוכל, צרכנות)