מתכון לפקאנים קלויים עם סירופ מייפל ותבלינים

כל מי שישב אי פעם מול צלחת פקאנים קלויים במתיקות עם נגיעות תבלינים יודע שאין דבר ממכר יותר. מלבד היותם הנשנוש האולטימטיבי, אפשר לפזר אותם מעל צלחת פסטה עסיסית או מנות אסייתיות כתוספת קראנצ' מתוחכמת (מתכונים, אוכל)

פקאנים קלויים עם סירופ מייפל ותבלינים (צילום: Deryn Macey on Unsplash)
זמן הכנה15 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 2 כוסות אגוזי פקאן גולמיים
  • 1 כפית מלח
  • 1/2 כפית כמון
  • 1/2 כפית אבקת שום
  • 4 כפות סירופ מייפל

אופן ההכנה:

1. מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים תבנית שטוחת שוליים בנייר אפייה.

2. בקערה גדולה, מערבבים את אגוזי הפקאן עם התבלינים וסירופ המייפל עד שהפקאנים מצופים היטב.

3. מפזרים את האגוזים המצופים בתבנית המוכנה בשכבה אחת.

4. מכניסים לתנור למשך 10-12 דקות או עד שהמייפל מתייצב ומקבל מרקם זגוגי. מוציאים, מניחים לאגוזים להצטנן לגמרי ומעבירים לצנצנת אטומה עד להגשה.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר