פקאנים קלויים עם סירופ מייפל ותבלינים
פקאנים קלויים עם סירופ מייפל ותבלינים (צילום: Deryn Macey on Unsplash)
  • זמן הכנה15 דקות
  • רמת קושיקל
  • פרווה
  • אהבתם? דרגו:
         
    (1-גרוע5-מצוין)

מרכיבים:

  • 2 כוסות אגוזי פקאן גולמיים
  • 1 כפית מלח
  • 1/2 כפית כמון
  • 1/2 כפית אבקת שום
  • 4 כפות סירופ מייפל

אופן ההכנה:

אאא

1. מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים תבנית שטוחת שוליים בנייר אפייה.

2. בקערה גדולה, מערבבים את אגוזי הפקאן עם התבלינים וסירופ המייפל עד שהפקאנים מצופים היטב.

3. מפזרים את האגוזים המצופים בתבנית המוכנה בשכבה אחת.

4. מכניסים לתנור למשך 10-12 דקות או עד שהמייפל מתייצב ומקבל מרקם זגוגי. מוציאים, מניחים לאגוזים להצטנן לגמרי ומעבירים לצנצנת אטומה עד להגשה.