מתכון לרוטב ראנץ' קלאסי - הכי אמריקאי שיש

ראנץ' זה רוטב אמריקאי פופולרי מאוד שמגיע מקליפורניה ועשוי מתערובת עשבי תיבול ארומטית עם שמנת חמוצה ורוויון. את הרוטב מגישים על סלט, בתוך כריכים או טוסטים - ולמעשה כל דרך שמרגישה לכם הולמת תעבוד כאן (מתכונים, אוכל)

רוטב ראנץ' קלאסי (צילום: Lina Kivaka from Pexels)
זמן הכנה15 דק'
רמת קושיקל
חלבי

לתערובת התיבול:

  • 1/2 1 כפיות עירית יבשה
  • 1 כפית פטרוזיליה יבשה
  • 1 כפית שמיר מיובש
  • 1 כף אבקת בצל
  • 1 כפית אבקת שום
  • 1 כפית מלח
  • 1/4 כפית פלפל שחור
  • 1/4 כפית אבקת חרדל (אופציונלי)

להרכבת 1 כוס רוטב:

  • 1/2 כוס שמנת חמוצה קרה או מיונז
  • 1/2 כוס רוויון קר
  • מלח

אופן ההכנה:

1. בקערה, מערבבים את כל מרכיבי תערובת התיבול, מעבירים לכלי אטום במקרר ובכל פעם שרוצים להכין רוטב ראנץ', משתמשים בתערובת שתישמר היטב לאורך זמן.

2. להכנת כוס אחד של רוטב ראנץ' מערבבים בקערה 1 כף מתערובת התיבול עם השמנת החמוצה והרוויון. טועמים ומוסיפים מלח, אם צריך. מגישים מיד או שומרים מכוסה במקרר עד להגשה (עד יומיים. אך אם משתמשים במיונז, הרוטב מחזיק עד שבועיים).

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר