מתכון לצ'יפס תפוחי עץ בתיבול קינמון

חטיף חורפי ממכר בזכות הטעם המתקתק והמרקם המושלם שפשוט כיף לנשנש בלי הפסקה: מתכון לצ'יפס תפוחי עץ בתיבול קינמון אפוי בתנור, שמצליח להיות פריך ולעיס בו זמנית (מתכונים, אוכל)

צ'יפס תפוחי עץ בתיבול קינמון (צילום: shutterstock)
זמן הכנה15 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 4 תפוחים אדומים
  • 1-2 כפיות קינמון
  • 1-2 כפיות סוכר
  • שמן

אופן ההכנה:

1. מוציאים את ליבת התפוחים ופורסים אותם לעיגולים שלמים דקים ככל האפשר - ניתן להיעזר במנדולינה.

2. מעבירים את פרוסות התפוחים לקערה גדולה, מתבלים בסוכר וקינמון ומערבבים היטב לציפוי מלא.

3. מרפדים תבנית גדולה בנייר אפייה משומן קלות ומסדרים עליה בשכבה אחת צפופה ומסודרת את כל פרוסות התפוחים.

4. אופים בתנור שחומם מראש ל-90 מעלות במשך שעה-שעה וחצי או עד שפרוסות התפוחים יבשות אך עדיין רכות. מצננים לגמרי לפני שמאחסנים בכלי אטום בטמפרטורת החדר, עד 4 ימים.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר