1. בקערה גדולה, מערבבים את כל רכיבי הבצק, מלבד המלח, ומעבדים ביד במשך דקה. מוסיפים את המלח ולשים עד לקבלת בצק אחיד.
2. בידיים משומנות, מחלקים את הבצק ל-2 חלקים שווים ועל משטח עבודה נקי מרדדים את שני החלקים לעלה בצק. מעבירים כל עלה למגש פיצה עגול (אפשר להשתמש גם בתבנית מרובעת, זה בסדר) ופותחים ביד לפאי דק ועגול. כמובן שניתן לחלק את הבצק למספר שונה של חלקים, כך שיתקבלו פיצות אישיות, רק חשוב שבצק הפיצה יהיה דק.
3. בקערה, מערבבים את כל רכיבי הרוטב ומורחים על הבצק. מפזרים באמצע את הגבינה הצהובה והתוספות ומסביב את השומשום ואופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך 15 דקות.
4. כשהפיצה בתנור, מניחים בקערה את כל רכיבי המטבל וטוחנים לרוטב סמיך בעזרת מוט בלנדר, ומגישים לצד הפיצה החמה, לטבילה.
2 | תהילה 19/01/2021 |
1 | אני 19/01/2021 |