תוצרת בית

מתכון לקונפיטורת פסיפלורה וסברס חמצמצה ונפלאה

בעוד לריבה יש מרקם יחסית חלק, בקונפיטורה משאירים חתיכות פרי. והנה אחת נהדרת במיוחד: מתכון לקונפיטורת פסיפלורה וסברס עם טוויסט חמצמץ לצד מתיקות נפלאה ומרקם כיפי הודות לפסיפלורה (מתכונים, אוכל)

קונפיטורת פסיפלורה וסברס (צילום: shutterstock)
זמן הכנה20 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 5 סברס טריים, מקולפים ונקיים, חתוכים לקוביות קטנות
  • 6 פסיפלורה טריות
  • 500 גרם סוכר
  • מיץ מרבע לימון, סחוט היטב

אופן ההכנה:

1. בסיר עמוק, מניחים את קוביות הסברס. חותכים לחצי את הפסיפלורות ומרוקנים אותן לתוך הסיר.

2. מוסיפים את הסוכר ומיץ הלימון ומבשלים על אש בינונית עד שהנוזלים מצטמצמים ומתקבלת ריבה סמיכה.

3. מצננים לחלוטין ומאחסנים במקרר בצנצנת זכוכית מעוקרת,

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר