פסח תשפ"א 2021

מתכון לריבת בצל מתקתקה שמתחברת לכל מנה

כן, ריבת הבצל הזו כל כך חברותית שהיא תלווה בשמחה רבה סטייקים, כבדי עוף, פירה, ירקות צלויים ואפילו גבינות ומנות חלביות - מוזמנים לספר לנו בתגובות עם מי שידכתם אותה (מתכונים, אוכל)

ריבת בצל (צילום: shutterstock)
זמן הכנה60 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 4 כפות שמן
  • 12 בצלים לבנים, פרוסים דק
  • 1 כוס סוכר
  • קמצוץ פלפל שחור

אופן ההכנה:

1. מחממים את השמן במחבת גדולה ומוסיפים את הבצלים. מטגנים תוך ערבוב מתמיד, עד שהנפח של הבצלים יורד לחצי והם מתרככים.

2. מוסיפים למחבת את כוס הסוכר, מתבלים במעט פלפל שחור, מערבבים ומביאים לרתיחה ואז מנמיכים לאש קטנה ונותנים לבצלים להתבשל עד שהם מקבלים מרקם ריבתי זהוב.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר