מתכון לאגוזים מצופים בסוכר חום ורוזמרין

הרכיבו כל תערובת אגוזים שאהובה עליכם והפכו אותו לחטיף ביתי שכיף לנשנש בכל הזדמנות: מתכון לאגוזים מצופים בסוכר חום ורוזמרין עם נגיעה של פפריקה חריפה או פלפל קאיין (מתכונים, אוכל)

אגוזים מצופים בסוכר חום ורוזמרין (צילום: Michael Kraus on Shutterstock)
זמן הכנה15 דק'
רמת קושיקל
חלבי / פרווה

רכיבים

  • 450 גרם תערובת אגוזים מכל סוג, גולמיים - לא קלויים ולא מתובלים
  • 15 גרם חמאה או תחליף חמאה, מומסת
  • 3 כפות רוזמרין טרי קצוץ גס
  • 1 כף סוכר חום כהה או סוכר לבן רגיל
  • 1/2 כפית פלפל קאיין או פפריקה חריפה
  • 1 כף מלח גס

אופן ההכנה:

1. בקערה גדולה, מערבבים את האגוזים עם החמאה המומסת ומפזרים אותם בשכבה אחת בתבנית מרופדת בנייר אפייה.

2. אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך 10 דקות, עד להזהבה - אך יש קאצ': כל דקה פותחים את התנור ומערבבים את האגוזים.

3. במקביל, מערבבים בקערה סוכר, רוזמרין, פלפל קאיין או פפריקה חריפה ומלח. ברגע שהאגוזים יוצאים מהתנור, שופכים אותם לתערובת, מערבבים ומצפים אותם היטב. אפשר להגיש חם או בטמפרטורת החדר.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר