מתכון לפרוזן יוגורט ביתי תוך 10 דקות

כדי להכין פרוזן יוגורט כמו מקצוענים, אתם ממש לא צריכים מכונה מיוחדת מלבד מעבד המזון שברשותכם. מתכון לפרוזן יוגורט אוכמניות שלמעשה תוכלו להחליף בכל פרי קפוא אחר (מתכונים, אוכל)

פרוזן יוגורט ביתי תוך 10 דקות (צילום: shutterstock)
זמן הכנה10 דק'
רמת קושיקל
חלבי

רכיבים

  • 4 כוסות אוכמניות קפואות (או כל פרי קפוא וחתוך אחר)
  • 3 כפות דבש
  • 1/2 כוס יוגורט (רצוי בטעמי קוקוס)
  • 1 כף מיץ לימון סחוט טרי
  • 1/4 כוס שוקולד קצוץ (אופציונלי)
  • 4-5 אגוזי פקאן מסוכרים (אופציונלי)
  • 3/4 כוס שבבי קוקוס ממותקים (אופציונלי)

אופן ההכנה:

1. במעבד מזון, מניחים את האוכמניות, הדבש, היוגורט ומיץ הלימון (בשלב זה תוכלו להוסיף גם את אגוזי הפקאן והשוקולד). טוחנים במשך 5 דקות עד לקבלת תערובת חלקה.

2. השלב הבא אופציונלי, אך מומלץ מאוד: מפזרים את הקוקוס בשכבה אחת בתבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך 10 דקות, תוך ערבוב מדי פעם והשגחה מקרוב, עד שהקוקוס קלוי וזהוב. מפזרים אותו על הפרוזן יוגורט כתוספת נהדרת.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר