מה אוכלים היום?

מתכון לפסטה פטוצ'יני עם קישואים מוקפצים ופרמזן

מנה שהיא בול לימים חמים. טעימה אך לא עזה מדי בטעמים, קלילה אך משביעה ובעיקר סופר פשוטה להכנה: מתכון לפסטה פטוצ'יני עם קישואים מוקפצים ופרמזן (מתכונים, אוכל)

פסטה פטוצ'יני עם קישואים מוקפצים ופרמזן (צילום: Michael Kraus on Shutterstock)
זמן הכנה80 דק'
רמת קושיקל
חלבי

רכיבים

  • 6 זוקיני בינוניים, חתוכים לקוביות
  • מלח ופלפל שחור טחון טרי
  • 4 כפות שמן זית
  • 1/2 1 כוסות בצל קצוץ
  • 1 כוס צנוברים
  • 3 שיני שום, קצוצות
  • 450 גרם פסטה פטוצ'יני
  • 3 כפות עלי פטרוזיליה קצוצים

אופן ההכנה:

1. מניחים את קוביות הזוקיני במסננת המונחת על גבי קערה, מתבלים במלח ונותנים לנוזלים להתנקז החוצה במשך 30 דקות.

2. במחבת עם תחתית כבדה, מחממים 3 כפות שמן זית, מוסיפים את הבצל, השום והצנוברים ומקפיצים יחד על אש נמוכה במשך 10 דקות, עד שהבצל רך והצנוברים מתחילים להשחים.

3. שוטפים את הזוקיני, מנערים ומוסיפים למחבת. מאדים על אש נמוכה במשך 20 דקות או עד שהזוקיני רכים.

4. במקביל, מביאים לרתיחה סיר גדול מלא במים מומלחים. מבשלים את הפסטה לפי ההוראות שעל האריזה ומסננים את הפסטה, אך שומרים בצד כוס אחת ממי הבישול.

5. מוסיפים את הפסטה למחבת עם הזוקיני, מקפיצים ומבשלים במשך 5 דקות. מוסיפים ממי בישול הפסטה כדי לאחד את הפסטה והזוקיני. מתבלים במלח ופלפל שחור, מוסיפים את הפטרוזיליה והפרמזן, מערבבים ומכבים את האש. מזלפים מעל מעט שמן זית, מערבבים בעדינות את תכולת המחבת ומגישים מיד.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר