מתכון לסלט מלפפונים ובצל סגול חמצמץ ומרענן

הסלט הזה הוא מסוג התוספות שכל ארוחה צריכה בצד, כבדה וקלילה, והם גם מנה נהדרת בפני עצמו. מתכון לסלט מלפפונים, בצל סגול ושמיר - חמצמץ-מתקתק ומרענן מאוד (מתכונים, אוכל)

סלט מלפפונים, בצל סגול ושמיר (צילום: shutterstock)
זמן הכנה15 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 3 מלפפונים בינוניים, פרוסים דק
  • 1 בצל סגול, חצוי ואז פרוס דק
  • 2 כפות שמיר קצוץ
  • 1/4 כוס חומץ
  • 2 כפות סיידר תפוחים
  • 1 כפית סוכר
  • 1 כפית מלח
  • 1/2 כפית שבבי צ'ילי גרוס (אופציונלי)

אופן ההכנה:

1. בקערה, מניחים את החומץ, סיידר התפוחים, הסוכר, המלח ושבבי הצ'ילי. מערבבים לנוזל כבישה אחיד ואז מוסיפים את פרוסות הבצל הסגול ומשרים אותן במשך 5-10 דקות.

2. בקערת הגשה, מניחים את המלפפונים והשמיר, מסננים את פרוסות הבצל מהנוזל אך לא שופכים אותו, אלא שומרים לרוטב. מוסיפים לקערה גם את פרוסות הבצל המסוננות.

3. יוצקים לקערה 1/2 כף שמן זית וכף שלמה מנוזל הכבישה, מערבבים בעדינות, משפרים תיבול, אם צריך, ומגישים מיד.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר