מתכון לממרח שקדים עם אגוזי פקאן ושוקולד

כל מה שאתם צריכים זה לקלות לחם משובח בטוסטר או בתנור, או לטגן אותו, ולמרוח בנדיבות את הממרח המעולה הזה: מתכון לממרח שקדים עם אגוזי פקאן ושוקולד במרקם קרמי, עשיר וטעים (מתכונים, אוכל)

ממרח שקדים עם אגוזי פקאן ושוקולד (צילום: shutterstock)
זמן הכנה10 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 1 כוס שקדים גולמיים
  • 1/2 כוס אגוזי פקאן גולמיים
  • 4 כפות שוקולד איכותי מגורר
  • 2 כפות שמן חמניות
  • 1/4 כפית מלח, רצוי מלח גס

אופן ההכנה:

מתכון ל-1/2 1 כוסות של ממרח

1. טוחנים במעבד מזון את השקדים ואגוזי הפקאן עד שהם קצוצים דק דק.

2. מוסיפים את השוקולד, השמן והמלח וטוחנים יחד 3-5 דקות נוספות עד לקבלת קרם חלק.

3. משתמשים מיד או שומרים את הממרח בכלי אטום במקרר (הוא יישמר היטב עד חודש). מביאים את הממרח לטמפרטורת החדר לפני השימוש.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר