ממרח שקדים עם אגוזי פקאן ושוקולד
ממרח שקדים עם אגוזי פקאן ושוקולד (צילום: shutterstock)
  • זמן הכנה10 דקות
  • רמת קושיקל
  • פרווה
  • אהבתם? דרגו:
         
    (1-גרוע5-מצוין)

מרכיבים:

  • 1 כוס שקדים גולמיים
  • 1/2 כוס אגוזי פקאן גולמיים
  • 4 כפות שוקולד איכותי מגורר
  • 2 כפות שמן חמניות
  • 1/4 כפית מלח, רצוי מלח גס

אופן ההכנה:

אאא

מתכון ל-1/2 1 כוסות של ממרח

1. טוחנים במעבד מזון את השקדים ואגוזי הפקאן עד שהם קצוצים דק דק.

2. מוסיפים את השוקולד, השמן והמלח וטוחנים יחד 3-5 דקות נוספות עד לקבלת קרם חלק.

3. משתמשים מיד או שומרים את הממרח בכלי אטום במקרר (הוא יישמר היטב עד חודש). מביאים את הממרח לטמפרטורת החדר לפני השימוש.