מיוחד

מתכון לריבת קישואים ותפוזים עם לימונים וג'ינג'ר

אין כמו להחזיק צנצנת ריבה קטנה במזווה ולשלוף בכל פעם שמתחשק נשנוש חורפי על לחם קלוי עם גבינה או חמאה. מתכון לריבת קישואים ותפוזים עם לימונים וג'ינג'ר (מתכונים, אוכל)

ריבת קישואים ותפוזים עם לימונים וג'ינג'ר (צילום: cottonbro from Pexels)
זמן הכנה90 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 3 ק"ג קישואים, מקולפים ומגוררים
  • 2 ליטר מים
  • 170 גרם ג'ינג'ר, מקולף ומגורר
  • 4 תפוזים, מקולפים ופרוסים דק
  • 4 לימונים, מקולפים ופרוסים דק
  • 2 ק"ג סוכר

אופן ההכנה:

1. בסיר גדול על אש בינונית-נמוכה, מבשלים במשך חצי שעה את הקישואים, המים הג'ינג'ר, התפוזים והלימונים.

2. מוסיפים את הסוכר, מערבבים היטב ומבשלים על אש קטנה במשך שעה או עד שהתערובת מקבלת מרקם ריבתי סמיך.

3. מכבים את האש, מצננים את הריבה ומאחסנים אותה בצנצנות קטנות מעוקרות במקום מוצל בטמפרטורת החדר.

(צילום: cottonbro from Pexels)

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר