פסח עם השפית

הדבר היחיד שאתם צריכים לעשות לסלט הביצים

השפית מורן פינטו עם פעולה פשוטה אחת שתשדרג את הסלט מעוד "סלט של פסח" לתוספת ממכרת: מטגנים את הבצל - כן, זה כל הסוד (מתכונים לפסח, אוכל)

סלט ביצים משודרג (צילום: shutterstock)
זמן הכנה25 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 6 ביצים קשות, מקולפות
  • 3 כפות שמן
  • 1 בצל לבן, קצוץ
  • 2 כפות מיונז
  • חופן אגוזי מלך, קצוצים
  • מלח

אופן ההכנה:

1. במחבת, מחממים 3 כפות שמן ומטגנים את הבצל עד להזהבה.

2. בפומפייה, מגרדים את הביצים דק.

3. בקערה, מערבבים בעדינות את הביצים עם הבצל, האגוזים, המיונז והתיבול עד שהם מצופים היטב. ניתן להוסיף בצל ירוק קצוץ דק.

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

אולי גם יעניין אותך:

עוד בתוספות לפסח: