מתכונים לפסח 2016

קינוח לפסח: אגסים ביין לבן עם קינמון

קינוח מרשים ויפהפה שהדבר הכי מסובך בו זה לקלף את האגסים: מתכון לקינוח אגסים ביין לבן עם קינמון, ואופציות הגשה מגוונות: עם גלידת וניל, שוקולד מריר מומס, אגוזים ודבש או כל דבר אחר שטעים לכם (מתכונים לפסח, אוכל)

קינוח אגסים ביין לבן עם קינמון - כשר לפסח (צילום: shutterstock)
זמן הכנה40 דק'
רמת קושיבינוני
פרווה

רכיבים

  • 8 אגסים
  • 1/2 בקבוק יין לבן
  • 1 מקל קינמון
  • 1 כוס סוכר
  • גרידה מקליפת תפוז אחד
  • 3 כוסות מים

אופן הכנת אגסים ביין לבן:

1. מקלפים את האגסים, אך נזהרים לשמור על הגבעול מחובר.

2. בסיר גדול, מרתיחים את האגסים הקלופים יחד עם שאר המרכיבים, עד שהאגסים רכים ומזלג ננעץ בהם בקלות.

3. מגישים עם גלידת וניל, שוקולד מריר מומס, אגוזים ודבש או כל דבר אחר שטעים לכם.

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

עוד בקינוחים לפסח: