כיכר השבת

לכבוד שבת

מתכון לעיגולי קרם שניט אישיים תוך 10 דקות

נתקעתם בלי קינוח לשבת? גם אם אתם לא עומדים לארח, לא תרצו לפספס את המתכון הנהדר הזה לעיגולי קרם שניט אישיים - קינוח צרפתי מרשים תוך 10 דקות (מתכונים, אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת | כ"ה בסיון | 12.06.15
קינוח קרם שניט תוך 10 דקות
קינוח קרם שניט תוך 10 דקות (צילום: shutterstock)
זמן הכנה10 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 500 גרם בצק עלים
  • שמן
  • 200 מ"ל קצפת צמחית
  • 1/2 2 כפות אינסטנט פודינג וניל
  • 1/4 כוס חלב סויה / קוקוס
  • לקישוט: תותים, 50 גרם שוקולד מומס, אגוזים קצוצים

אופן ההכנה:

רגע לפני: נתקעתם בלי קינוח לשבת? גם אם אתם לא עומדים לארח, לא תרצו לפספס את המתכון הנהדר הזה לעיגולי קרם שניט אישיים - קינוח צרפתי מרשים תוך 10 דקות.

• מחממים את התנור ל-180 מעלות.

• מפשירים את בצק העלים, ומרדדים קלות במערוך לעלה, אך לא לא דק מידי.

• בעזרת חותכן או כוס בקוטר 5 ס"מ, קורצים 30 עיגולים מהבצק. מחלצים את העיגולים בעזרת סכין, ומסדרים על תבנית מרופדת בנייר אפיה.

• מחוררים כל עיגול במזלג מספר פעמים, ומברישים במעט שמן.

מכניסים לאפייה למשך 15 דקות, או עד שהעיגולים מקבלים גוון זהוב יפה. מוציאים מהתנור ופונים להכנת הקרם.

מקציפים את הקצפת הצמחית במשך 30 שניות, מוסיפים אינסטנט פודינג וניל וחלב סויה ומקציפים עד שמתקבל קרם יציב.

רגע האיחוד: כמו עיקרון הסנדוויץ', מניחים כפית מהקרם על עיגול, וסוגרים עם עיגול נוסף. לחלופין, ניתן להניח שני עיגולים אחד על השני ומעל לזלף את הקרם.

מאחסנים בכלי סגור מקרר.

הגשה: מגישים לכל סועד 2-3 מאפים, ומסדרים לצדם פרוסות תותים, מזלפים מעל שוקולד מומס ומפזרים אגוזים.

תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו ובמידה ותימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו ובמידה ותימצא תקינה תפורסם באתר.
מתכונים
ש

עוף בטטות מקורמלות בארבעים דקות • צפו

כיכר בשיתוף רמי לוי | מקודם
ש

שקשוקת טונה חורפית בדיוק לימי הסגר

כיכר בשיתוף סטארקיסט | מקודם

באנו לשדרג

אין קיצי מזה: אייס תה עם אפרסק ונענע

כיכר אוכל | 17.06.20

תוצרת בית

רוטב סלסה בסגנון מקסיקני שמשדרג כל ארוחה

כיכר אוכל | 26.04.20
ש

נעשה נס לשושנים! שושני השמרים האלה הם פשוט נס

כיכר בשיתוף בלו בנד | מקודם
ש

רבנים, דיינים וטוענים רבניים:

אלו האנשים שמרוויחים משכורת הייטק ממשרה תורנית

כיכר בשיתוף מל"מ | מקודם
ש

בריאים עם מאוחדת

מה אוכלים אחרי הצום - וכמה הצלחנו בדיאטה?

kikar.co.il בשיתוף מאוחדת | מקודם
ש

בריאים עם מאוחדת

מילון המינרלים הגדול - כל מה שצריך לדעת

kikar.co.il בשיתוף מאוחדת | מקודם

במטבח של מאמע: יצירה בלחם, דלעת ושום

כיכר השבת | 22.12.15

מה אוכלים היום?

מנצחת: סלמון פיקנטי ופירה קרמי

כיכר אוכל | 08.07.15
ש

עסקת אקזיט נדירה

הייתם מאמינים? התפנו קרקעות בהרצליה!

כיכר בשיתוף פדרמן | מקודם

מה אוכלים היום?

מנה קיצית וקלילה: פרגיות על ירקות

מורן פינטו | 15.06.15

מה אוכלים היום?

לגזור ולשמור: רוטב אדום עסיסי לדג

כיכר אוכל | 15.06.15

מה אוכלים היום?

קטנה ופיקנטית: ארוחת צהריים שווה

כיכר אוכל | 15.06.15

מה אוכלים היום?

זו המנה שאתם חייבים לדעת להכין

כיכר אוכל | 15.06.15
ש

מוצף בפניות

התעוררות עצומה למצוות תפילין בכל חלקי העם

אסף מגידו | מקודם

ארוחה מהירה

תוך 10 דקות: גראטן צרפתי מושלם

כיכר אוכל | 14.06.15

באנו לעזור

צפו: כך תבשלו את הפסטה בחצי זמן

כיכר אוכל | 10.06.15

מה אוכלים היום?

ממולאים עסיסיים כמו של סבתא

כיכר אוכל | 08.06.15

מה אוכלים היום?

מתפצפצים: חזה עוף בציפוי קראנצ'י

כיכר אוכל | 08.06.15
ש

חדש דנדש

קורס הכנה ללידה, *אבל* עם סגל מומחים וצוות מיילדות 

כיכר בשיתוף מעייני הישועה | מקודם

בראנץ'

בראנץ' לעצלנים: בייגל פריך ממכר

כיכר אוכל | 07.06.15

מה אוכלים היום?

סינית בבית: עוף ברוטב חמוץ מתוק

כיכר אוכל | 03.06.15