תוצרת בית

מתכון לרוטב סלסה בסגנון מקסיקני שמשדרג כל ארוחה

רוטב סלסה אדום וחריף, עם רעננות ואותנטיות בדיוק כמו במסעדה מקסיקנית. מושלם לטבילה של נאצ'וס, צ'יפס, טבעות בצל, שניצלונים וכל העולה על דעתכם והחלק הטוב ביותר: מוכן תוך עשר דקות, ממצרכים שיש לכולנו בבית (מתכונים, אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
רוטב סלסה בסגנון מקסיקני שמשדרג כל ארוחה (צילום: שאטרסטוק)
זמן הכנה10 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 700 גרם עגבניות חתוכות לקוביות משימורים
  • 3 שיני שום
  • 1/2 בצל
  • 2 פלפלים ירוקים חריפים
  • 1/2 כף דבש
  • 1/2 כוס כוסברה
  • 1/4 כפית מלח
  • מיץ מ-1/2 ליים

אופן ההכנה:

1. קוצצים גס את השום, הבצל והפלפלים החריפים. מניחים במעבד מזון.

2. מוסיפים פנימה את העגבניות החתוכות, הדבש, הכוסברה, המלח ומיץ הליים וטוחנים במשך כשלושים שניות או עד לקבלת המרקם הרצוי.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר