כיכר השבת

באנו לעזור

ערבוב בבלנדר יכול לתת ליין זול טעם של בקבוק ב-400 שקל

ובכן, 30 שניות ומכשיר שיש כמעט לכל אחד במטבח יכולים לעשות את ההבדל ולגרום לבקבוק יין ב-40 שקלים להרגיש כמו אחד מאלה השמורים להזדמנויות מיוחדות - הטריק הסודי שכל מארח צריך להכיר (מדריך, יין ואלכוהול)

2
כיכר אוכל | כיכר השבת | ו' בשבט | 22.01.18
אף אחד לא יחשוד שהיין עלה רק 40 שקלים
אף אחד לא יחשוד שהיין עלה רק 40 שקלים (צילום: kaboompics)

אמנם אנחנו לא תמיד מצליחים לזהות את התבלינים וארומת חביות האלון הצרפתיות, אך להבדיל בין יין זול ליקר? טוב, זה פשוט הרבה יותר.

ובכן, מה אם נאמר לכם שאתם יכולים לגרום לבקבוק יין זול לקבל טעם של בקבוק יוקרתי, מאלה השמורים להזדמנויות מיוחדות - תוך 30 שניות ובעזרת מכשיר שסביר להניח שנמצא אצלכם במטבח?

למומחי יין יש טריק מפתיע לשדרוג היין שנקרא "היפר דיקנטינג", כלומר ערבול היין בבלנדר במשך 30 שניות על מהירות גבוהה.

איך זה עובד? הרעיון הבסיסי מאחורי הפעולה הוא העובדה שיין צריך להיות חשוף לחמצן כדי לשחרר את הטאנינים שבו האחראיים על תחושת העפיצות ולהעשיר משמעותית את הארומות שעולות מהיין, מה שמרכך את מרקמו.

ניתן להשיג תוצאות אלה באמצעות כמה דרכים, כמו פתיחה מוקדמת של הבקבוק או בעזרת דקנטר - כלי לחדרור יין, וטריק הבלנדר עושה זאת אף הוא - רק באופן מהר ואגרסיבי יותר. ערבול היין מניב לגימה חלקה ומלאה והופך את חוויית השתייה לאיכותית הרבה יותר.

תוכן שאסור לפספס
2 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו ובמידה ותימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו ובמידה ותימצא תקינה תפורסם באתר.
1
נכון שאולי מקבלים טיפה יותר אווריריות אבל מפסידים דברים אחרים כמו חלבונים ושמרים ואוליי עוד כמה דברים שלא עולים לי עכשיו...
dudidu22.01.18
של היין זה תמיד מריר רק ברמות שונות.
יאיר44128.06.19
אולי גם יעניין אותך
יין ואלכוהול

ברד תות או אבטיח עם יין מבעבע ובזיליקום

כיכר אוכל | 31.07.20

לארח בכיף

סלאשי: ברד מלפפון ומלון עם יין לבן ודבש

כיכר אוכל | 31.07.20

לארח בכיף

סלאשי: ברד דובדבנים ויין אדום עמוק ונועז

כיכר אוכל | 31.07.20

לארח בכיף

ברד למבוגרים בלבד: סלאשי יין ואפרסקים

כיכר אכל | 31.07.20

לארח בכיף: קוקטייל מימוזה על בסיס אבטיח

כיכר אוכל | 27.07.20
ש

פריחתו של יישוב

הפיכתה של גבעת זאב - מפרבר לעיר מתפתחת

כיכר בשיתוף גרין פארק | מקודם

לארח בכיף

מרגריטה אדומה: קוקטייל קיץ מתוק ומרענן

כיכר אוכל | 29.06.20

באנו לשדרג

אבוקדו עם קראסט פריך שהולך עם כל דבר

כיכר אוכל | 30.06.19

באנו לעזור

מדוע אסור לאחסן את בקבוק היין בעמידה

כיכר אוכל | 17.01.18
ש

ברקן וסגל: בד"ץ בעלזא העניקו את חותמת הכשרות

kikar.co.il בשיתוף ברקן | מקודם
ש

חצי מחיר מת"א

משרדים ב-100 אלף ₪ והשאר ב-24 תשלומים

כיכר בשיתוף ברטניה ישראל | מקודם
ש

פסח: מאות אלפי בקבוקי 'קדם' נרכשו ברשתות השיווק

kikar.co.il בשיתוף קדם | מקודם
ש

יין ישמח

עדיין שותים מיץ ענבים? הגיע הזמן להשתדרג

kikar.co.il בשיתוף יקב מצודה | מקודם
ש

כאיש אחד בלבד אחד

יקב אור הגנוז: לומדי התורה שהפכו את הקיבוץ החילוני

kikar.co.il בשיתוף אור הגנוז | מקודם
ש

עד דלא ידע

פורים: יין לסעודה ויין למשלוח מנות - איך בוחרים?

kikar.co.il בשיתוף יינות ברקן | מקודם
ש

זה וואו

יש תחליף לנדל"ן: אתר שמייצר הכנסה חודשית

כיכר בשיתוף דיגיטל פרופטי | מקודם
ש

מצווה כהלכה

במעמד הרב הראשי: הפרשת תרומות ומעשרות ביקבי ברקן

kikar.co.il בשיתוף ברקן | מקודם

טעמנו את הוודקה של דונלד טראמפ והנה התובנות

אור רייכרט | 12.11.16
ש

איכות וכשרות מהודרת

על איזה יין בירכו הרבנים הראשיים לירושלים?

kikar.co.il בשיתוף ברקן | מקודם

פסטיבל היין ה-18: רשמים, חוויות וטעמים

שרגא גבהרד | 02.11.16
ש

מודל מנצח

להקים עסק דיגיטלי מניב: הכירו את סמרטה

כיכר בשיתוף מרקטיזים | מקודם
ש

והיית אך שמח

נעים להכיר: היינות שתשתו בחג הסוכות

kikar.co.il בשיתוף יקב טפרברג | מקודם
ש

עונת החגים בשיאה: איזה יין תגישו בסעודה?

kikar.co.il בשיתוף ברקן | מקודם