ישראל במלחמהישראל במלחמה

מתכון לקוקטייל מימוזה על בסיס אבטיח

הגרסה הקלאסית של המימוזה כוללת תפוזים, אבל לרגל העונה החמה, החלפנו אותם באבטיח - וזה לא פחות מעולה. מתכון למימוזה אבטיח - קוקטייל נהדר לבראנץ' או לארוחה בערב קיצי וחמים (מתכונים, אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
מימוזה אבטיח (צילום: shutterstock)
זמן הכנה15 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 2 כוסות קוביות אבטיח קרות
  • 1 כפית ליים / לימון סחוט טרי
  • 2 כוסות יין פרוסקו קר (אפשר להחליף בכל יין לבן מבעבע אחר)

אופן ההכנה:

1. במעבד מזון, טוחנים יחד את קוביות האבטיח עם 1/4 כוס פרוסקו ומיץ הליים / הלימון, עד לקבלת תערובת חלקה.

2. מסננים את התערובת דרך מסננת דקה ל-2 כוסות, מחלקים ביניהן את היין שנותר ומגישים.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר