ישראל במלחמהישראל במלחמה
באנו לשדרג

מתכון לאבוקדו אפוי בציפוי פריך שהולך עם כל דבר

כתוספת מדליקה לעיקרית, כנשנוש חצות מהיר לצד מגוון מטבלים, כמרכיב מיוחד לסלט - קבלו גרסה בריאה יותר לצ'יפס: אבוקדו אפוי מצופה בקראסט פריך (מתכונים, אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
אבוקדו אפוי בציפוי פריך (צילום: shutterstock)
זמן הכנה20 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 3-4 אבוקדו מוצקים
  • שמן זית
  • מלח ופלפל שחור
  • 1/4 כוס פירורי לחם

אופן ההכנה:

1. מחממים את התנור ל-200 מעלות.

2. מקלפים וחוצים לשניים כל אבוקדו ואז פורסים כל חצי לאורך ל-3 פרוסות, כך שכל אבוקדו יניב 6 פרוסות ארוכות.

3. מצפים את פרוסות האבוקדו בפירורי הלחם, מסדרים אותן בתבנית, מתבלים במלח ופלפל שחור, מזלפים מעל מעט שמן זית ואופים במשך 10 דקות עד שהציפוי נעשה פריך וזהוב.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר