כיכר השבת

שבועות עם טרה

מתכון לקונוס טורטיה פיקנטי במילוי גבינות ופלפלים

מברישים את הטורטיות בתערובת חמאה פיקנטית ושולחים לאפייה קצרה שמייצבת אותן. מרפדים את הטורטיות בעלי חסה רעננים, ממלאים בתערובת הגבינות ומגישים מיד (מתכונים לשבועות, שיווקי)

שף שרה וסרמן בשיתוף טרה | מקודם | ג' בסיון | 28.05.17
קונוס טורטיה פיקנטי במילוי גבינות ופלפלים
קונוס טורטיה פיקנטי במילוי גבינות ופלפלים (צילום: טרה)
זמן הכנה30 דק'
רמת קושיקל
חלבי

רכיבים

  • 6 טורטיות
  • 15 גרם חמאה טרה, מומסת
  • 1 כף פפריקה
  • מלח
  • 2 שיני שום, כתושות

למלית:

  • 1 גביע קרם גבינת שמנת 5% טרה
  • 1 גביע שמנת חמוצה 15% טרה
  • 100 גרם גבינה צהובה מגורדת 28% נֹעם
  • חופן זיתים, קצוצים
  • 1 פלפל אדום, חתוך לקוביות קטנות
  • 1 פלפל ירוק, חתוך לקוביות קטנות
  • לקישוט: עלי חסה

אופן הכנת קונוס טורטיה פיקנטי ממולא:

1. בקערה, מערבבים בקערה את החמאה המומסת, השום והתבלינים.

2. מגלגלים כל טורטייה לצורת קונוס ומהדקים בקיסמים לחיזוק.

3. מברישים כל טורטייה בתערובת החמאה, מסדרים בתבנית ואופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך 12-10 דקות, עד שהטורטיות מתייצבות. מוציאים ומניחים בצד לצינון.

4. בקערה, מערבבים את הגבינות עם הזיתים והפלפלים.

5. מרפדים כל טורטייה בעלי חסה, ממלאים בתערובת הגבינות ומגישים מיד.

תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו ובמידה ותימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו ובמידה ותימצא תקינה תפורסם באתר.
בוקר ובראנץ´

אמריקן טוסט ממולא-ארוחת בוקר מפנקת!

ורד כהן | 14.12.23

באנו לשדרג

התוספות עליכם: ביצה מקושקשת אוורירית במיקרוגל

כיכר אוכל | 26.02.23

באנו לשדרג

ארוחה בתבנית אחת: ביצים אפויות ומפנקות עם מלא ירקות

כיכר אוכל | 10.01.23

בוקר של הביוקר

פנקייקים שוודיים דקים, מתוקים ומפנקים

כיכר אוכל | 27.12.22

בראנצ'ינג

בלי התפחות, בלי בצק: היום אוכלים חציל פיצה!

כיכר אוכל | עריכה: חיה כהן | 07.12.22
ש

חצי מחיר מתל אביב

משרדים ב-100 אלף ₪ והשאר ב-24 תשלומים

כיכר בשיתוף בריטניה ישראל | מקודם

בוקר של הביוקר

קצת אחרת: סלט קיסר עם גרגרי חומוס פריכים ורוטב מהמם

כיכר אוכל | 23.08.22

באנו לשדרג

פינוק מושלם לכל זמן ביממה: פודינג צ'יה מ-3-מרכיבים בלבד

כיכר אוכל | 17.08.22

באנו לשדרג

משניים יוצא אחד: סלט פסטה-קפרזה עשיר ומשביע

כיכר אוכל | 16.08.22

מה אוכלים בתשעת הימים?

מושלם לבראנץ': שניצל חלומי בציפוי פריך

אוראל בראל | עריכה: חיה כהן | 31.07.22
ש

כלי קודש

אברכים טוענים: זאת השיטה להישאר בכולל ולהתפרנס בכבוד

כיכר בשיתוף מלמ | מקודם

תקראו לכולם

10 רעיונות לבראנץ' משפחתית באיסרו חג

כיכר אוכל | עריכה: חיה כהן | 06.06.22

מיוחד לשבועות

סיגרים ממולאים בגבינות עם פטריות ובצל

אוראל בראל | עריכה: חיה כהן | 31.05.22

מה אוכלים היום?

מחווה לל"ג בעומר: שקשוקה קבנוס חריפה אש

מורן פינטו | עריכה: חיה כהן | 15.05.22

בוקר מאוחר

פנקייקס קפה שטובעים ברוטב מוקה חלומי

כיכר אוכל | עריכה: חיה כהן | 05.05.22
ש

פריחתו של יישוב

הפיכתה של גבעת זאב - מפרבר לעיר מתפתחת

כיכר בשיתוף גרין פארק | מקודם

בוקר מאוחר

פנקייקים דקים וגדולים שכיף להתפנק איתם

כיכר אוכל | עריכה: חיה כהן | 28.03.22

מאנצ'ינג

צפו: סך הכל 3 רכיבים ויש לכם פינוק אדיר

אוראל בראל | עריכה: חיה כהן | 28.02.22

בוקר טוב

למבוגרים בלבד: פנקייק שוקולד עם רכיב מפתיע

כיכר אוכל | עריכה: חיה כהן | 26.02.22

מה אוכלים היום?

בא בול היום: מלוואח סביח שיתחסל ברגע

אוראל בראל | עריכה: חיה כהן | 21.02.22
ש

לסיים מסכת אחרי מסכת

2 מליון ₪ הושקעו בפרוייקט הדיגיטל התורני - הצטרפו >>

כיכר בשיתוף יומי | מקודם

בוקר טוב

מתוק או מלוח: פנקייק יוגורט סופר אוורירי

כיכר אוכל | עריכה: חיה כהן | 20.02.22

בוקר טוב

גרנולה ביתית מתוקה ומתפצפצת בחצי שעה

כיכר אוכל| עריכה: חיה כהן | 14.02.22

באנו לשדרג

כך תהפכו את החביתה שלכם ליצירת אמנות

כיכר אוכל | עריכה: חיה כהן | 13.02.22