כיכר השבת

באנו לשדרג

מתכון למיני המבורגרים קטנים וטעימים תוצרת בית

עיגולים קטנים של אושר: מתכון להמבורגרים בגודל "ביס" עם טריק מדליק שהופך אותם לקריספיים במיוחד מבחוץ ורכים מבפנים. כשבאים אלינו אורחים, אנחנו משקיעים עוד קצת ומגישים להם אותם עם גוואקמולי מעולה (מתכונים, אוכל)

1
כיכר אוכל | כיכר השבת | י' בטבת | 18.12.18
מיני המבורגרים קטנים וטעימים
מיני המבורגרים קטנים וטעימים (צילום: shuterstock)
זמן הכנה20 דק'
רמת קושיקל
בשרי

רכיבים

  • 450 גרם בשר בקר טחון
  • חלבון מביצה בגודל L
  • 1/2 1 כפיות רוטב ברביקיו
  • 1 כפית אבקת שום
  • 1 כפית מלח גס
  • 1 כפית פלפל שחור טחון טרי
  • 6 רצועות הודו לטיגון, חצויות לאורכן

לגוואקמולי:

  • 1 אבוקדו, חתוך לקוביות
  • 1 ליים, סחוט היטב
  • 1/2 בצל סגול, קצוץ
  • 1/2 פלפל ירוק חריף, קצוץ
  • 1 שיני שום, כתושה
  • 1 עגבניה קטנה, חתוכה לקוביות
  • מלח גס ופלפל שחור טחון טרי

אופן ההכנה:

הכנת הגוואקמולי:
1. בקערה בינונית, מערבבים יחד את האבוקדו ומיץ הליים עד לקבלת תערובת במרקם גס. מוסיפים את הבצל הסגול, הפלפל הירוק, השום והעגבניה ומתבלים במלח ופלפל שחור.

הכנת ההמבורגרים:
2. בקערה בינונית, מערבבים את הבשר הטחון יחד עם החלבון, רוטב הברביקיו, אבקת השום, המלח והפלפל השחור עד לקבלת עיסה אחידה. יוצרים מהעיסה 12 כדורי בשר בגדול שווה.

3. עוטפים כל כדור בשר ברצועת הודו. ניתן לנעוץ קיסם כדי שהרצועה לא תזוז.

4. מחממים שמן במחבת גדולה על אש בינונית, מוסיפים את כדורי הבשר ומטגנים אותם במשך 12-15 דקות. מסובבים את הכדורים לעתים קרובות כדי שיתבשלו היטב.

אופן ההגשה: מגישים חם, בלחמנייה קטנה, עם פרוסות עגבניית שרי ועלי חסה חתוכים לגודל הרצוי והגוואקמולי בצד.

1 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו ובמידה ותימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו ובמידה ותימצא תקינה תפורסם באתר.
1
המוברגר טוב מורכב מבשר בקר או כבש או טלה(עם אחוזי שומן טובים) ועם מלח פלפל ולחריפות אפשר להוסיף פלפל צילי יבש. לא שמים ביצה! זה הופך אותה לקשה ולא אוורירית! זה לא קציצה ברוטב
שרה20.12.18
בשר

פתיתים בולונז בסיר אחד: בריא ופיקנטי 

ורד כהן | 16.01.24

ללקק את האצבעות

מוקפץ בשרי זריז עם ברוקולי בסיר אחד

ורד כהן | 09.01.24

מנה בצ'יק צ'אק

שווארמה בטורטיה שניצל- קריספי, יוקרתי וטעים!

אוראל בראל | 16.11.23
ש

מיוחד לפורים

מתחת ללחם מסתתר תבשיל בשר מושלם

אוראל בראל בשיתוף ב'וצרי | עריכה: חיה כהן | מקודם
ש

מה אוכלים היום?

וואו: "מלפוף" - כרוב שלם ממולא בשר ואורז

אוראל בראל בשיתוף וול דאן | עריכה: חיה כהן | מקודם
ש

זה הזמן להזמין

החג הזה, תתרגשו ותתחדשו עם נעם 2! טכנולוגית חם וקר

כיכר בשיתוף נועם2 | מקודם
ש

מיוחד

כך תכינו סטייק מהיר במחבת עם נתח דנבר

אוראל בראל בשיתוף וול דאן | עריכה: חיה כהן | מקודם
ש

ליד החנוכיה

רביולי אסאדו: כיסוני פסטה במילוי בשר מפורק

אוראל בראל בשיתוף וול דאן | עריכה: חיה כהן | מקודם
ש

ליד החנוכיה

מה תגישו היום? סופגניית המבורגר כמובן

אוראל בראל בשיתוף וול דאן | עריכה: חיה כהן | מקודם
ש

מיוחד

אסאדו קרוקטס: כדורים פריכים במילוי מענג

אוראל בראל בשיתוף וול דאן | עריכה: חיה כהן | מקודם
ש

לבעלי הון עצמי של ₪255,000

ההזדמנות: פרויקט יוקרתי בבני ברק, צמידות לפארק ירקון

כיכר בשיתוף בריטניה-ישראל על הפארק | מקודם
ש

מה אוכלים היום?

כך תכינו "קציצות אבוחצירא" מושלמות

אוראל בראל בשיתוף וול דאן | עריכה: חיה כהן | מקודם
ש

מה אוכלים היום?

מאפה שהוא ארוחה שלמה: לחמניות בשר

אוראל בראל בשיתוף וול דאן | עריכה: חיה כהן | מקודם
ש

מה אוכלים היום?

לא התבלבלנו - וזה גאוני: שווארמה מופלטה

אוראל בראל בשיתוף וול דאן | עריכה: חיה כהן | מקודם
ש

מה אוכלים היום?

בול להיום: תבשיל נקניקיות מרגז ופתיתים

אוראל בראל בשיתוף וול דאן | עריכה: חיה כהן | מקודם
ש

חצי מחיר מתל אביב

משרדים ב-100 אלף ₪ והשאר ב-24 תשלומים

כיכר בשיתוף בריטניה ישראל | מקודם
ש

מה אוכלים היום?

כמה שזה טעים: לחמניות באן ובשר מפורק

אוראל בראל בשיתוף וול דאן | עריכה: חיה כהן | מקודם
ש

מה אוכלים היום?

הכי טעים שיש: ספגטי ברוטב בולונז עשיר

אוראל בראל בשיתוף וול דאן | עריכה: חיה כהן | מקודם
ש

ל"ג בעומר

מה אוכלים ליד המדורה? אנטריקוט בטורטיה

אוראל בראל בשיתוף וול דאן | עריכה: חיה כהן | מקודם
ש

מה אוכלים היום?

ארוחה לכל המשפחה: לזניה בשרית טעימה

אוראל בראל בשיתוף וול דאן | עריכה: חיה כהן | מקודם
ש

'ווסט פארק' בירושלים

הזדמנות חסרת תקדים למשפרי דיור בפארק מגורי היוקרה החדש

כיכר בשיתוף ווסט פארק | מקודם
ש

מדריך וידאו מפורט

כך תתקתקו "על האש" שווה כמו מקצוענים

אוראל בראל בשיתוף וול דאן | עריכה: חיה כהן | מקודם
ש

מה אוכלים היום?

"לוליפופ" על האש: שיפודי בשר עסיסיים

אוראל בראל בשיתוף וול דאן | עריכה: חיה כהן | מקודם
ש

מה אוכלים היום?

המבורגר מהיר וטעים של וול דאן, התוספות - עליכם

אוראל בראל בשיתוף וול דאן | עריכה: חיה כהן | מקודם