כיכר השבת

מה אוכלים היום?

מתכון לנודלס ברוטב סויה ודבש עם פרוסות חזה עוף צלוי

ארוחת צהריים שתוכלו לקחת כל יום לעבודה: מתכון לנודלס ברוטב סויה ודבש עם פרוסות חזה עוף צלוי שמתקתקים ב-25 דקות, מחלקים לקופסאות במקרר, שולפים כל יום, מחממים ונהנים ממנה משביעה - גם טעם מושלם, גם חסכון בכסף, גם חסכון בזמן (מתכונים, אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת | ג' בטבת | 31.12.19
נודלס ברוטב סויה ודבש עם פרוסות חזה עוף צלוי
נודלס ברוטב סויה ודבש עם פרוסות חזה עוף צלוי (צילום: shutterstock)
זמן הכנה25 דק'
רמת קושיקל
בשרי

רכיבים

  • 500 גרם נודלס
  • 1-2 כפות רוטב סויה
  • 2 כפות דבש
  • 2 כפות מיץ לימון / ליים טרי
  • 1/2 כפית אבקת שום
  • 1 כף שמן צמחי
  • 1 כפית שבבי צ'ילי גרוס (לא חובה)
  • מלח ופלפל שחור
  • 2 כפות שומשום
  • 4 ענפי בצל רוק, קצוצים

לעוף:

  • 4 נתחי חזה עוף
  • 2 כפות שמן
  • אבקת שום לפי הטעם
  • מלח
  • מיץ מחצי לימון

אופן ההכנה:

1. מבשלים את הנודלס בסיר גדול עם מים רותחים מומלחים לפי ההוראות שעל האריזה, פחות דקה אחת - לדרגת עשייה אל דנטה. מסננים, שוטפים במים קרים ומערבבים בקערה גדולה יחד עם השומשום והבצל הירוק.

2. בכלי קטן, מערבבים את רוטב הסויה, הדבש, מיץ הלימון, אבקת השום, השמן, הצ'ילי, מלח ופלפל שחור. יוצקים 3/4 מהרוטב על הנודלס ומערבבים.

הכנת העוף:
3. מחממים מחבת נון-סטיק גדולה ומוסיפים את השמן. מתבלים את נתחי העוף במלח ואבקת שום ומניחים במחבת. צולים משני הצדדים עד שהעוף זהוב ומבושל.

4. יוצקים מעל את מיץ הלימון, מסירים מהאש ומניחים לעוף לנוח במשך 5-10 דקות לפני שפורסים אותם לפרוסות.
מגישים מיד או מחלקים לקופסאות ושומרים במקרר עד 4 ימים.

תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו ובמידה ותימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו ובמידה ותימצא תקינה תפורסם באתר.
עוף

מתכון לתבשיל עוף עם תפו"א ברוטב פיקנטי

ורד כהן | 07.02.24

חג האילנות

מתכון לעוף באננס מתקתק: מיוחד לט"ו בשבט

ורד כהן | 24.01.24

מתכון מומלץ

קציצות עוף פיקנטיות למילוי בכריך: ארוחה לכל המשפחה

ורד כהן | 28.11.23

לכבוד שבת

ירכי עוף פריכים בשום וסוכר חום

כיכר אוכל | 23.03.23

מה נאכל היום?

תוך 20 דקות על הצלחת: חזה עוף מוקפץ בנענע ולימון

כיכר אוכל | 19.03.23
ש

קורע לב:

איך אפשר להסביר לתינוקת בת שנה שאמא לא תשוב יותר???

כיכר בשיתוף ועד הרבנים | מקודם

מה אוכלים היום?

כנאפה בשרית טעימה במילוי פרגיות

אוראל בראל בשיתוף וול דאן | עריכה: חיה כהן | 27.02.23

לכבוד שבת

פריך כמו שצריך: ירכי עוף צרובים עם זיתים

כיכר אוכל | 09.02.23

לכבוד שבת

עוף בשום ולימון עם קוסקוס אחד אחד

כיכר אוכל | 12.01.23

מה נאכל היום?

ב-40 דקות: כנפי עוף אפויות עם דבש וצ'ילי

כיכר אוכל | 11.01.23
ש

ללא ידע קודם • מחזור ג'

ההרשמה לתוכנית החרדית להכשרת מתכנתים יצאה לדרך!

כיכר בשיתוף קודקוד | מקודם

מה נאכל היום?

כל בית צריך עוף פריך: שוקיים צלויות בשום ורוזמרין

כיכר אוכל | 09.01.23
ש

אוכל של בית

תבשיל עוף פשוט ונפלא שאתם חייבים להכין

אוראל בראל בשיתוף וול דאן | עריכה: חיה כהן | מקודם

מה נאכל היום?

גם לנשים שלא יודעות לבשל: עוף קריספי בפפריקה מעושנת

כיכר אוכל | 12.12.22

לכבוד שבת

יאמי: חזה עוף בגריל במרינדת רוזמרין ובלסמי

כיכר אוכל | 24.11.22
ש

לשמוע ללמוד ו.. להצליח:

 משכפלים הצלחות; ככה גם אתה תהיה טוען רבני >>

כיכר בשיתוף מל"מ | מקודם

לכבוד שבת

ללקק את הצלחת: חזה עוף עסיסי בחרדל ומייפל

כיכר אוכל | 03.11.22
ש

מה אוכלים היום?

פיקנטי וממכר: תבשיל עוף עם זיתים

אוראל בראל בשיתוף וול דאן | עריכה: חיה כהן | מקודם

לכבוד שבת

חזה עוף צלוי שלא מתייבש עם ירקות ורוטב אסייתי מהמם

כיכר אוכל | 27.10.22

מה נאכל היום?

לא ישאר כלום בצלחת: קציצות עוף ברוטב מוקרם פרווה

כיכר אוכל | 19.09.22
ש

יום פתוח בזום

בוגרי תואר ראשון? זו הדרך שלכם להתקדם לקריירה מצליחה

כיכר בשיתוף העברית | מקודם

מה נאכל היום?

משגע: עוף בקונפי שום עם לימון וטימין

כיכר אוכל | 12.09.22

מה נאכל היום?

עוף פיקנטי בצ'ילי ודבש עם סלט חסה מרענן

כיכר אוכל | 05.09.22
ש

מה אוכלים היום?

כך תכינו בעצמכם שווארמה עסיסית - בתנור!

אוראל בראל בשיתוף וול דאן | עריכה: חיה כהן | מקודם