כיכר השבת

מה אוכלים היום?

מתכון לניוקי ברוטב עגבניות שרי ופלפלים צבעוניים

תהילה גלעדי - שפית, מפתחת מתכונים ובעלת הקייטרינג "בשביל הטעם" יצאה לקטיף עגבניות שרי ופלפלים עם הילדים ומתכון שווה נולד: ניוקי ברוטב עגבניות שרי ופלפלים צבעוניים. מנה שתעשה לכם שמח על הלשון והלב. ניתן להחליף את הניוקי בכל פסטה אחרת (מתכונים, אוכל)

תהילה גלעדי | כיכר השבת | כ"ד בניסן | 29.04.19
ניוקי ברוטב עגבניות שרי ופלפלים צבעוניים
ניוקי ברוטב עגבניות שרי ופלפלים צבעוניים (צילום: תהילה גלעדי)
זמן הכנה20 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 8 פלפלים צבעוניים קטנים או 2 פלפלים צבעוניים (בכל צבע אהוב) קצוצים לקוביות
  • 8-10 עגבניות שרי, חתוכות לרבעים
  • 8 זיתי קלמטה / זיתים שחורים, מגולענים
  • 3 שיני שום, פרוסות
  • 4 כפות שמן זית
  • קמצוץ רוזמרין יבש (אופציונלי)
  • מלח גרוס ופלפל שחור גרוס
  • 1 חבילת ניוקי, מבושלים לפי ההוראות שעל האריזה

אופן ההכנה:

1. מחממים את שמן הזית בסיר רחב ומטגנים את הפלפלים עד שהם מתרככים ומשנים צבע.

2. מוסיפים לסיר את השום והזיתים, מטגנים עד שהשום ריחני ומוסיפים את העגבניות. מטגנים 2-3 דקות בלבד, מתבלים ומערבבים היטב לספיגת טעמים.

3. מוסיפים את הניוקי שבושל מראש, מערבבים קלות (נזהרים לא לערבב יותר מדי) ומסירים מהאש.

תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו ובמידה ותימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו ובמידה ותימצא תקינה תפורסם באתר.
פסטות

אטריות עם כרוב מטוגן ופרמזן

כיכר אוכל | 21.02.23

מה נאכל היום?

בחצי שעה ותו לא: פסטה וחזה עוף ברוטב פסטו ועגבניות מיובשות

כיכר אוכל | 12.02.23

מה נאכל היום?

הכי קלה שיש: פסטה קאצ'ו א פפה ומאק אנד צ'יז - במתכון אחד

כיכר אוכל | 01.02.23

מה נאכל היום?

יעיל וקליל: פסטה ברוטב עגבניות, פלפלים קלויים ופרמזן

כיכר אוכל | 22.01.23

מה נאכל היום?

מאק אנד צ'יז תוצרת בית בריא יותר

כיכר אוכל | 04.01.23
ש

חווית הלידה

מלון או מחלקת יולדות? תקראו ותחליטו

כיכר בשיתוף מעיני הישועה | מקודם

מה אוכלים היום?

פסטה מוקרמת ומנחמת - בלי טיפת שמנת

כיכר אוכל | עריכה: חיה כהן | 26.12.22

מה נאכל היום?

קרם דה לה קרם: פסטה ברוטב שמנת ושום

כיכר אוכל | 29.11.22

מה נאכל היום?

בסיר אחד: פסטה ברוטב עגבניות, חצילים ופטריות

כיכר אוכל | 06.11.22

מה נאכל היום?

הכל בסיר אחד: ספגטי וכדורי בשר ברוטב עגבניות עסיסי

כיכר אוכל | 25.10.22
ש

הכרות עמוקה עם המגזר

מחדשים תנור או מקרר לפסח? מצאנו לכם את המחיר המשתלם ביותר

כיכר בשיתוף חשמל הקרן | מקודם

באנו לשדרג

כמו חיילים: פשטידת פסטה וגבינות אלגנטית

כיכר אוכל | 19.10.22

מה נאכל היום?

פסטה ירוקה מוקרמת ועדיין מרעננת ולא כבדה

כיכר אוכל | 05.09.22

מה אוכלים היום?

חלומי: כך תשלבו פסטו עגבניות בפסטה

כיכר אוכל | עריכה: חיה כהן | 28.03.22

מה אוכלים היום?

לא לילדים: פסטה ברוטב עגבניות שיכור משגע

כיכר אוכל | עריכה: חיה כהן | 21.02.22
ש

עסקת אקזיט נדירה

הייתם מאמינים? התפנו קרקעות בהרצליה!

כיכר בשיתוף פדרמן | מקודם

30 דקות עבודה

פסטה אה צ’צ’י: פסטה שהיא ארוחה שלמה

כיכר אוכל | עריכה: חיה כהן | 14.02.22

מה אוכלים היום?

הכי מנחם שיש: מרק עם רביולי ופטריות

כיכר אוכל | עריכה: חיה כהן | 08.02.22

מה אוכלים היום?

תוך 30 דקות: פסטה ברוטב עגבניות ופטריות מיוחד

כיכר אוכל | עריכה: חיה כהן | 16.01.22

מה אוכלים היום?

רביולי בטטה: מסעדה בבית - תוך 30 דקות

אוראל בראל | עריכה: חיה כהן | 11.01.22
ש

תשואה פוטנציאלית של מאות אחוזים!

קרקע להשקעה במרכז הארץ, החל מ- 150,000 ₪

כיכר בשיתוף Lighter life | מקודם

מסעדה בבית

כך תכינו פסטה ביתית מושלמת עם רצועות בקר

אוראל בראל | עריכה: חיה כהן | 28.12.21

מה אוכלים היום?

זודלס: פסטה קישואים ברוטב עגבניות

כיכר אוכל | עריכה: חיה כהן | 05.12.21

בצ'יק צ'ק: פסטה עם נקניקיות ושׁוּמׇר

כיכר אוכל | 03.10.21