מה נאכל היום?

הכי קלה שיש: פסטה קאצ'ו א פפה ומאק אנד צ'יז - במתכון אחד

פסטה בסגנון קאצ'ו א פפה ידועה בזכות המרכיבים המועטים והתוצאות המשגעות שלה - אבל קשה יותר להגיע אליהן ממה שנראה על הנייר. אבל הקאצ'ו א פפה ומאק אנד צ'יז הזו, מנגד, תמיד מצליחה. היא עמוסה בפלפל שחור ושפע של פרמזן כיאה לקלאסיקה והבשמל - רוטב לבן שמסמיך באמצעות קמח וחמאה - הוא המפתח להכנת מק אנד צ'יז חסין תקלות שהוא קרמי וגבינתי, אך לא נשבר או הופך לשומני בחום. אל תדלגו על קליית הפלפל השחור; זה הסוד לפתיחת ים טעם (מתכונים, אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
הכי קלה שיש: פסטה קאצ'ו א פפה ומאק אנד צ'יז - במתכון אחד (צילום: shutterstock)
זמן הכנה30 דק'
רמת קושיקל
חלבי

רכיבים

  • מלח גס
  • 1 כף פלפל שחור גרוס ועוד - להגשה
  • 30 גרם חמאה
  • 1/4 כוס קמח לבן מנופה
  • ½3 כוסות חלב מלא
  • 2 כוסות גבינת פרמזן מגוררת דק ועוד - להגשה
  • 450 גרם פסטה קצרה

אופן ההכנה:

1. מביאים לרתיחה סיר גדול עם מים המומלחים בנדיבות.

2. בינתיים, בסיר בינוני, על אש בינונית-נמוכה, קולים את הפלפל עד לארומטיות, כ-30 שניות. מוסיפים את החמאה ומערבבים. תוך כדי טריפה מתמדת, מפזרים את הקמח וחצי כפית מלח. מקציפים כל הזמן עד שהקמח מתחיל להפיץ ריח מעט 'אגוזי', כדקה.

3. יוצקים לאט את החלב, תוך טריפה מתמדת למניעת גושים. מעלים את האש לבינונית-גבוהה ומביאים את התערובת לרתיחה. מנמיכים את האש לבינונית-נמוכה וממשיכים לבשל, ​​תוך ערבוב תכוף, עד שהרוטב סמיך מספיק כדי לצפות את גב הכף, כ-5 דקות. מסירים מהאש וטורפים פנימה את הפרמזן.

4. עד עכשיו, מי הפסטה אמורים להיות רותחים. מבשלים את הפסטה לפי ההוראות המצוינות על גבי האריזה או עד לדרגת אל-דנטה. שומרים חצי כוס ממי הפסטה, מסננים ומחזירים לסיר הגדול.

5. יוצקים את רוטב הגבינה על הפסטה, מוסיפים מי פסטה לפי הצורך כדי להביא את הרוטב לסמיכות הרצויה. טועמים ומוסיפים עוד מלח לפי הצורך. מגישים עם פלפל שחור גרוס ופרמזן נוספים.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר