מה נאכל היום?

מתכון לספגטי וכדורי בשר בסיר אחד

המתכון הזה הוא לגמרי תגלית (בעיקר לעצלנים, אבל לא רק). בפעם הבאה שתרצו ליצור ארוחת צהריים בקלות ובמהירות ולא להתמודד עם המוני כלים מלוכלכים תדעו לאן לפנות (מתכונים, אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
הכל בסיר אחד: ספגטי וכדורי בשר ברוטב עגבניות עסיסי (צילום: shutterstock)
זמן הכנה30 דק'
רמת קושיקל
בשרי

לכדורי הבשר:

  • 450 גרם בשר טחון
  • ½1 כפיות אבקת שום
  • 1/2 כוס פטרוזיליה קצוצה
  • 1 ביצה, טרופה
  • 1/2 כוס פירורי לחם
  • 3 כפות שמן זית

לספגטי:

  • 450 גרם אטריות ספגטי
  • 3 כוסות רוטב עגבניות קנוי
  • 2 כפות פטרוזיליה קצוצה

אופן ההכנה:

1. מכינים את הקציצות: מערבבים בקערה בינונית את הבשר עם אבקת השום והפטרוזיליה, עד לאיחוד. מוסיפים את הביצה ופירורי הלחם ומערבבים היטב.

2. יוצרים מהתערובת כדורים, כ-2 כפות בשר לכל אחד. בסיר גדול, מחממים את שמן הזית על אש בינונית. מוסיפים את הקציצות ומטגנים, עד שהן מבושלות לגמרי ומשחימות, 3-5 דקות.

3. מכינים את הספגטי: מוציאים את הקציצות מהסיר ומניחים אותן בצד. מסירים את השומן מהסיר וממלאים אותו במים ומלח. מביאים לרתיחה על אש גבוהה. מוסיפים את הספגטי בשכבה אחידה ומרתיחים עד לדרגת אל-דנטה, 8-9 דקות (או לפי ההוראות המצוינות על גבי האריזה).

4. מסננים את הספגטי ואז מחזירים אותו לסיר. מוסיפים את רוטב העגבניות והקציצות ומערבבים, לכיסוי מלא. מקשטים בפטרוזיליה ומגישים חם, מיד.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר