כיכר השבת

מה נאכל היום?

מתכון לספגטי וכדורי בשר בסיר אחד

המתכון הזה הוא לגמרי תגלית (בעיקר לעצלנים, אבל לא רק). בפעם הבאה שתרצו ליצור ארוחת צהריים בקלות ובמהירות ולא להתמודד עם המוני כלים מלוכלכים תדעו לאן לפנות (מתכונים, אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת | ל' בתשרי | 25.10.22
הכל בסיר אחד: ספגטי וכדורי בשר ברוטב עגבניות עסיסי
הכל בסיר אחד: ספגטי וכדורי בשר ברוטב עגבניות עסיסי (צילום: shutterstock)
זמן הכנה30 דק'
רמת קושיקל
בשרי

לכדורי הבשר:

  • 450 גרם בשר טחון
  • ½1 כפיות אבקת שום
  • 1/2 כוס פטרוזיליה קצוצה
  • 1 ביצה, טרופה
  • 1/2 כוס פירורי לחם
  • 3 כפות שמן זית

לספגטי:

  • 450 גרם אטריות ספגטי
  • 3 כוסות רוטב עגבניות קנוי
  • 2 כפות פטרוזיליה קצוצה

אופן ההכנה:

1. מכינים את הקציצות: מערבבים בקערה בינונית את הבשר עם אבקת השום והפטרוזיליה, עד לאיחוד. מוסיפים את הביצה ופירורי הלחם ומערבבים היטב.

2. יוצרים מהתערובת כדורים, כ-2 כפות בשר לכל אחד. בסיר גדול, מחממים את שמן הזית על אש בינונית. מוסיפים את הקציצות ומטגנים, עד שהן מבושלות לגמרי ומשחימות, 3-5 דקות.

3. מכינים את הספגטי: מוציאים את הקציצות מהסיר ומניחים אותן בצד. מסירים את השומן מהסיר וממלאים אותו במים ומלח. מביאים לרתיחה על אש גבוהה. מוסיפים את הספגטי בשכבה אחידה ומרתיחים עד לדרגת אל-דנטה, 8-9 דקות (או לפי ההוראות המצוינות על גבי האריזה).

4. מסננים את הספגטי ואז מחזירים אותו לסיר. מוסיפים את רוטב העגבניות והקציצות ומערבבים, לכיסוי מלא. מקשטים בפטרוזיליה ומגישים חם, מיד.

תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו ובמידה ותימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו ובמידה ותימצא תקינה תפורסם באתר.
פסטות

אטריות עם כרוב מטוגן ופרמזן

כיכר אוכל | 21.02.23

מה נאכל היום?

בחצי שעה ותו לא: פסטה וחזה עוף ברוטב פסטו ועגבניות מיובשות

כיכר אוכל | 12.02.23

מה נאכל היום?

הכי קלה שיש: פסטה קאצ'ו א פפה ומאק אנד צ'יז - במתכון אחד

כיכר אוכל | 01.02.23

מה נאכל היום?

יעיל וקליל: פסטה ברוטב עגבניות, פלפלים קלויים ופרמזן

כיכר אוכל | 22.01.23

מה נאכל היום?

מאק אנד צ'יז תוצרת בית בריא יותר

כיכר אוכל | 04.01.23
ש

10,000 דונם

פארק הירקון בפ"ת? הכירו את מתחם הנדל"ן הכי מדובר בענף

כיכר בשיתוף Lighter life | מקודם

מה אוכלים היום?

פסטה מוקרמת ומנחמת - בלי טיפת שמנת

כיכר אוכל | עריכה: חיה כהן | 26.12.22

מה נאכל היום?

קרם דה לה קרם: פסטה ברוטב שמנת ושום

כיכר אוכל | 29.11.22

מה נאכל היום?

בסיר אחד: פסטה ברוטב עגבניות, חצילים ופטריות

כיכר אוכל | 06.11.22

באנו לשדרג

כמו חיילים: פשטידת פסטה וגבינות אלגנטית

כיכר אוכל | 19.10.22
ש

הבריאות שלכם קודמת

סל הריון מקיף - ההטבה שתלווה אתכן בחוויית ההריון

כיכר בשיתוף מכבי | מקודם

מה נאכל היום?

פסטה ירוקה מוקרמת ועדיין מרעננת ולא כבדה

כיכר אוכל | 05.09.22

מה אוכלים היום?

חלומי: כך תשלבו פסטו עגבניות בפסטה

כיכר אוכל | עריכה: חיה כהן | 28.03.22

מה אוכלים היום?

לא לילדים: פסטה ברוטב עגבניות שיכור משגע

כיכר אוכל | עריכה: חיה כהן | 21.02.22

30 דקות עבודה

פסטה אה צ’צ’י: פסטה שהיא ארוחה שלמה

כיכר אוכל | עריכה: חיה כהן | 14.02.22
ש

עוברים את הקיץ בלי דאגות

כך תקבלו הלוואה מהירה עד 250,000 ש"ח לכל מטרה

כיכר בשיתוף בנק הפועלים | מקודם

מה אוכלים היום?

הכי מנחם שיש: מרק עם רביולי ופטריות

כיכר אוכל | עריכה: חיה כהן | 08.02.22

מה אוכלים היום?

תוך 30 דקות: פסטה ברוטב עגבניות ופטריות מיוחד

כיכר אוכל | עריכה: חיה כהן | 16.01.22

מה אוכלים היום?

רביולי בטטה: מסעדה בבית - תוך 30 דקות

אוראל בראל | עריכה: חיה כהן | 11.01.22

מסעדה בבית

כך תכינו פסטה ביתית מושלמת עם רצועות בקר

אוראל בראל | עריכה: חיה כהן | 28.12.21
ש

פריחתו של יישוב

הפיכתה של גבעת זאב - מפרבר לעיר מתפתחת

כיכר בשיתוף גרין פארק | מקודם

מה אוכלים היום?

זודלס: פסטה קישואים ברוטב עגבניות

כיכר אוכל | עריכה: חיה כהן | 05.12.21

בצ'יק צ'ק: פסטה עם נקניקיות ושׁוּמׇר

כיכר אוכל | 03.10.21