תוספת חלבית מושלמת

פסטה פיקנטית עם בטטה, גבינת פרמזן ורוטב פסטו

אוטוטו שבועות בפתח ואנחנו רוצות לפאר את סעודת החג בתוספת חלבית פיקנטית. התוספת הנוכחית תרשים בטעמה המשובח ובמראה הייחודי שלה וכמו תמיד המתכון קל להכנה- מוזמנים להתנסות (אוכל ומתכונים).  

ורד כהן | כיכר השבת |

פסטה פיקנטית עם בטטה, גבינת פרמזן ורוטב פסטו (צילום: ורד כהן)

מצרכים:

חבילת פסטה

שתי כפות רוטב פסטו

שלוש שיני שום כתושות

‏בטטה חתוכה לקוביות קטנות

פטריות שימגי או לפי טעמכם האישי

כף מלח

כפית פלפל שחור

חופן פרמזן מגורד

1 שמנת לבישול

אופן ההכנה:

‏נניח במרכז סיר רחב, חבילת פסטה. בצדדים נפזר את הבטטה, פטריות, שום פסטו. נשפוך את השמנת, המלח והפלפל, נכסה הכל במים רותחים ונכסה במכסה.

נבשל 10 דקות על אש גבוהה, תוך ערבוב מדי פעם.

בתיאבון! 

להצטרפות לקבוצת הווטסאפ: 'המטעמים של ורד' ולהזמנת סדנאות:  050-2518855

הכתבה הייתה מעניינת?

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
עכשיו בכותרות