כיכר השבת

תוצרת בית

מתכון לגלידה בסיסית מ-3 מרכיבים בלבד - ללא מכונה ועם תוספות מגוונות

אם "גלידה מ-3 מרכיבים" נשמעת טוב מכדי להיות אמיתית, אנו מבטיחים שהיא לא. כאמור, אתם אפילו לא צריכים מכונה מיוחדת כדי ליצור את הפלא הזה וברגע שיש בידיכם את המתכון הבסיסי, אתם יכולים לשדרגו במיליון דרכים... אבל מי סופר? (מתכונים, אוכל)

3
כיכר אוכל | כיכר השבת | א' באב | 22.07.20
עם איזו תוספת שבא לכם: גלידה מ-3 מרכיבים, ללא מכונה
עם איזו תוספת שבא לכם: גלידה מ-3 מרכיבים, ללא מכונה (צילום: שאטרסטוק)
זמן הכנה15 דק'
רמת קושיקל
חלבי

רכיבים

  • ½2 כוסות (567 גרם) שמנת מתוקה קרה
  • 397 גרם חלב מרוכז ממותק
  • 1 כפית תמצית וניל
  • סוכריות, עוגיות מרוסקות, שוקולד צ'יפס או תוספות אחרות (לא חובה)

אופן ההכנה:

1. בקערת המיקסר המצוידת בוו הקצפה, מקציפים את השמנת קלות. כשהמכונה עדיין פועלת, מוסיפים את החלב בזרם איטי ויציב ומקציפים עד לשילובו. מוסיפים את תמצית הווניל ומקציפים לשילוב.

2. משתמשים במרית סיליקון כדי לקפל בעדינות את התוספות לתערובת, תוך הקפדה שלא להזיז אותה. (לקיפול, מכניסים את המרית למרכז הקערה ומגרדים בעדינות מלמטה למעלה, בצורת האות "J". מסובבים את הקערה כ-90 מעלות בכיוון השעון וחוזרים על תנועת הקיפול עד שהתוספות משולבות בתערובת באופן אחיד.)

3. שופכים את התערובת לתבנית עגולה. מכסים בניילון נצמד ומקפיאים עד שהגלידה ניתנת לחיתוך, במשך מינימום 3 שעות עד לילה. לקבלת התוצאות הטובות ביותר, מוציאים את הגלידה מהמקפיא מספר דקות טרם ההגשה.

3 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו ובמידה ותימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו ובמידה ותימצא תקינה תפורסם באתר.
1
גלידה בטעם של חמאה
גלידת חמאה22.07.20
אין כמו הגלידה הזאת תחשוב על כל האנשים שאסור להם סוכר ואתה מזלזל????.?.......
תומך22.07.20
ולכן אני מוסיפה ריבת חלב / ריבת תותים / שוקולד מגורר / עוגיות אוראו מרוסקות גס ועוד ועוד ואז מקבלים גלידת שמנת הכי מדהימה של גלידריות באיטליה ובטעמים שאוהבים והמחיר סופר משתלם
צביה22.07.20
קינוחים
ש

גם בריא גם טעים: ניתן ליהנות מקינוח כזה!

כיכר בשיתוף לה לה מגשי פירות ומתנות | מקודם

באנו לשדרג

מתכון לגרניטה תפוזים: ברד ביתי משודרג

כיכר אוכל | 28.02.23

תוצרת בית

כל השביעין חביבין: חטיפי אנרגיה מ-7 מרכיבים

כיכר אוכל | 26.01.23

באנו לשדרג

כזה עוד לא אכלתם: פופקורן קרמל מתובל

כיכר אוכל | 25.12.22

חנוכה

עזבו אתכם מקנויים: דונאטס ביתיים עם עם מרקם חלומי וציפוי יפהפה

כיכר אוכל | 19.12.22
ש

רבנים, דיינים וטוענים רבניים:

אלו האנשים שמרוויחים משכורת הייטק ממשרה תורנית

כיכר בשיתוף מל"מ | מקודם

חנוכה

מיני סופגניות עם מילוי מפתיע שיטריף אתכם

כיכר אוכל | 18.12.22

תוצרת בית

לא תוכלו להפסיק לנשנש: אגוזי פקאן מצופים סוכר

כיכר אוכל | 30.11.22

חלבי או פרווה

כך תכינו בקלות קרם ברולה קלאסי מושלם

אוראל בראל | עריכה: חיה כהן | 28.11.22

באנו לשדרג

ללקק את האצבעות: תפוחים מטוגנים ברוטב קרמל

כיכר אוכל | 16.11.22
ש

יום פתוח בזום

בוגרי תואר ראשון? זו הדרך שלכם להתקדם לקריירה מצליחה

כיכר בשיתוף העברית | מקודם

ליד הקפה

כדורי שוקולד שהמבוגרים יעופו עליהם

אוראל בראל | עריכה: חיה כהן | 05.11.22

ליד הקפה

זהירות, ממכר: חיתוכיות פיסטוק ושוקולד לבן

אוראל בראל | עריכה: חיה כהן | 31.10.22

ליד הקפה

מעדן חלבה ביתית עם פיסטוק והל

כיכר אוכל | 04.09.22

שעת יצירה

מה עושים עם הילדים בחופש? תפוח על מקל

אוראל בראל | עריכה: חיה כהן | 04.05.22
ש

פריחתו של יישוב

הפיכתה של גבעת זאב - מפרבר לעיר מתפתחת

כיכר בשיתוף גרין פארק | מקודם

תרבחו ותסעדו

שלב אחר שלב: כך תכינו 'מופלטה' מושלמת

אוראל בראל | עריכה: חיה כהן | 23.04.22

מאנצ'ינג

נאצ'וס מתוקים שמכינים ברגע עם רוטב שוקולד

אוראל בראל | עריכה: חיה כהן | 22.02.22

קינוח חורפי מהיר

מה עושים עם בננות בשלות? מטגנים אותן

כיכר אוכל | עריכה: חיה כהן | 09.01.22

פינוק לסוף השבוע

תות או פיסטוק? כך תכינו כנאפה מושלמת

אוראל בראל | עריכה: חיה כהן | 23.12.21
ש

לבעלי הון עצמי של ₪255,000

ההזדמנות: פרויקט יוקרתי בבני ברק, צמידות לפארק ירקון

כיכר בשיתוף בריטניה-ישראל על הפארק | מקודם

מתוק ומנחם

נשארתם בבית? הנה פינוק חורפי ב-10 דקות

אוראל בראל | עריכה: חיה כהן | 20.12.21

מהיר ובריא

כדורי אנרגיה מתוקים מ-4 רכיבים בלבד

כיכר אוכל | עריכה: חיה כהן | 15.12.21

באנו לשדרג

מ-5 מרכיבים בלבד: ממתק שוקולד עם פיסטוק וחמוציות

כיכר אוכל | 08.12.21