כיכר השבת

חלבי או פרווה

מתכון לקרם ברולה קלאסי - חלבי או פרווה

חוששים להכין את הקינוח הצרפתי הכי שווה בערך? אל דאגה, אוראל בראל כאן עם מדריך וידאו שלב אחר שלב להכנת קרם ברולה - חלבי או פרווה. אקורד סיום מנצח לכל ארוחה (מתכונים, אוכל)

5
אוראל בראל | עריכה: חיה כהן | כיכר השבת | ד' בכסלו | 28.11.22
קרם ברולה - חלבי או פרווה
קרם ברולה - חלבי או פרווה (צילום: אוראל בראל)
זמן הכנה30 דק'
רמת קושיבינוני
חלבי / פרווה

רכיבים

  • 500 מ"ל שמנת מתוקה חלבית או פרווה
  • 1 כוס סוכר (מודדים בכוס חד פעמית לשתייה קרה)
  • 6 חלמונים
  • 1/2 מקל וניל או 1/2 כפית משחת וניל
  • לפיזור מלמעלה: סוכר דמררה או סוכר לבן

אופן ההכנה:

צפו באופן ההכנה:

1. בקערה, טורפים במרץ את החלמונים עם הסוכר עד לקבלת תערובת אחידה ובהירה עם קצף בשוליה.

2. בסיר בינוני על אש בינונית, מניחים את השמנת עם מקל הווניל או משחת הווניל ומביאים לרתיחה תוך כדי בחישה. מסירים מהאש.

3. השוואת טמפרטורות: מוזגים מעט מהשמנת לתערובת החלמונים תוך כדי שטורפים אותה ללא הפסקה. בהדרגה ועם טריפה מתמדת, מוסיפים את שאר השמנת לתערובת החלמונים - עד שמתקבלת בלילה אחידה.

4. יוצקים מים רותחים עד לרבע מהגובה של תבנית חסינת חום עם שוליים גבוהים. מסדרים בתבנית 6 תבניות אישיות בגודל 10X10 ס"מ (התבניות צריכות לצוף ולזוז מעט ולא להיות צמודות מאוד).

5. יוצקים את הבלילה לתבניות ואופים בתנור שחומם מראש ל-120-130 מעלות במשך 30 דקות.

6. מוציאים את התבנית מהתנור ומעבירים אותה למקרר למשך 2-3 שעות.

7. מפזרים מעל סוכר דמררה או סוכר לבן וצורבים את החלק העליון עם מבער כדי לקרמל את הסוכר או אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות על מצב גריל - עד שהסוכר מתקרמל מלמעלה. מגישים מיד או שומרים במקרר עד להגשה.

אהבתם את המתכון? יש לכם שאלות? כתבו לנו בתגובות!

> לכל המתכונים של אוראל בראל - לחצו כאן

תוכן שאסור לפספס
5 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו ובמידה ותימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו ובמידה ותימצא תקינה תפורסם באתר.
4
מדוע צריך להשתמש בכוס חד פעמית? תתבישו לכם
ציפה 28.11.22
לא.
אתה נורמאלי??.29.11.22
3
תפסיק כבר עם המתכונים המשגעים האלהה נגמר לי כבר הריר בגללךך!!!!!!!!!!!
יא תותחח03.01.23
2
חצי מקל וניל ...זה שווה כמה טיפות תמצית וניל ? תודה
שלמה13.04.23

הצגת כל התגובות

1
יש אפשרות אחרת במקום ברנר בסוף?
איריס26.09.23
אולי גם יעניין אותך
קינוחים
ש

גם בריא גם טעים: ניתן ליהנות מקינוח כזה!

כיכר בשיתוף לה לה מגשי פירות ומתנות | מקודם

באנו לשדרג

מתכון לגרניטה תפוזים: ברד ביתי משודרג

כיכר אוכל | 28.02.23

תוצרת בית

כל השביעין חביבין: חטיפי אנרגיה מ-7 מרכיבים

כיכר אוכל | 26.01.23

באנו לשדרג

כזה עוד לא אכלתם: פופקורן קרמל מתובל

כיכר אוכל | 25.12.22

חנוכה

עזבו אתכם מקנויים: דונאטס ביתיים עם עם מרקם חלומי וציפוי יפהפה

כיכר אוכל | 19.12.22
ש

חופשת חורף באירופה

השיטה: הזמינו מוקדם וחסכו מאות שקלים במחירי הטיסות>>

כיכר בשיתוף אל על | מקודם

חנוכה

מיני סופגניות עם מילוי מפתיע שיטריף אתכם

כיכר אוכל | 18.12.22

תוצרת בית

לא תוכלו להפסיק לנשנש: אגוזי פקאן מצופים סוכר

כיכר אוכל | 30.11.22

באנו לשדרג

ללקק את האצבעות: תפוחים מטוגנים ברוטב קרמל

כיכר אוכל | 16.11.22

ליד הקפה

כדורי שוקולד שהמבוגרים יעופו עליהם

אוראל בראל | עריכה: חיה כהן | 05.11.22
ש

מודל מנצח

להיות בעל עסק בינלאומי בלי סחורה ושילוח

כיכר בשיתוף מרקטיזים | מקודם

ליד הקפה

זהירות, ממכר: חיתוכיות פיסטוק ושוקולד לבן

אוראל בראל | עריכה: חיה כהן | 31.10.22

ליד הקפה

מעדן חלבה ביתית עם פיסטוק והל

כיכר אוכל | 04.09.22

שעת יצירה

מה עושים עם הילדים בחופש? תפוח על מקל

אוראל בראל | עריכה: חיה כהן | 04.05.22

תרבחו ותסעדו

שלב אחר שלב: כך תכינו 'מופלטה' מושלמת

אוראל בראל | עריכה: חיה כהן | 23.04.22
ש

לשמוע ללמוד ו.. להצליח:

 משכפלים הצלחות; ככה גם אתה תהיה טוען רבני >>

כיכר בשיתוף מל"מ | מקודם

מאנצ'ינג

נאצ'וס מתוקים שמכינים ברגע עם רוטב שוקולד

אוראל בראל | עריכה: חיה כהן | 22.02.22

קינוח חורפי מהיר

מה עושים עם בננות בשלות? מטגנים אותן

כיכר אוכל | עריכה: חיה כהן | 09.01.22

פינוק לסוף השבוע

תות או פיסטוק? כך תכינו כנאפה מושלמת

אוראל בראל | עריכה: חיה כהן | 23.12.21

מתוק ומנחם

נשארתם בבית? הנה פינוק חורפי ב-10 דקות

אוראל בראל | עריכה: חיה כהן | 20.12.21
ש

חצי מחיר מתל אביב

משרדים ב-100 אלף ₪ והשאר ב-24 תשלומים

כיכר בשיתוף בריטניה ישראל | מקודם

מהיר ובריא

כדורי אנרגיה מתוקים מ-4 רכיבים בלבד

כיכר אוכל | עריכה: חיה כהן | 15.12.21

באנו לשדרג

מ-5 מרכיבים בלבד: ממתק שוקולד עם פיסטוק וחמוציות

כיכר אוכל | 08.12.21