ושמחת בחגך

הלהיט של שולחן החג: בורקס בשר פיקנטי לסוכות

כולנו מחפשים לגוון את סעודת החג במאכלים מיוחדים וטעימים. אך הזמן דוחק והמלאכה מרובה. המתכון שלפניכם מהווה פתרון טוב כמנת פתיחה או כתוספת לבשר. והכיף- ההכנה קלה והתוצאה פיקנטית וטעימה!!

אוראל בראל | כיכר השבת |
בורקס בשר מוצלח במיוחד! (צילום: אוראל בראל)
מנות/יחידות1
זמן הכנה40 דק'
רמת קושיקל
בשרי

מצרכים

  • חבילת בצק עלים 1 יחידות
  • בצל קצוץ דק 1 יחידות
  • גזר קצוץ דק 1 יחידות
  • פיטריות קצוצות דק 5 יחידות
  • סלרי קצוץ 1 צרור
  • בשר טחון 0.5 ק"ג
  • מלח 1 כפית
  • פלפל שחור 0.5 כפית
  • סילאן 1 כף
  • ביצה 1 יחידות
  • שומשום 1 כף

אופן ההכנה

  1. יום לפני הפשירו את בצק העלים לילה במקרר.
  2. הכנת המלית תחילה טגנו את הבשר להזהבה ואז הוסיפו את שאר הירקות על אש נמוכה עד לריכוך הגזר. הוסיפו את התבלינים והסילאן. בזקו את התבלינים בשמן כדקה. הוסיפו את הבשר הטחון ופרקו בעזרת מזלג.
  3. הכנת הבורקס מלאו את הבצק בתערובת. סגרו את המאפה, הדקו בצדדים בעזרת מזלג, מרחו ביצה, פזרו שומשום.
  4. אפיה אפו עד להזהבה על 170 מעלות כ-25 דקות.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר