מנה בצ'יק צ'אק

שווארמה בטורטיה שניצל- קריספי, יוקרתי וטעים!

אחד המאכלים האהובים על הישראלים זה שווארמה. כשמכניסים את זה לתוך טורטייה ומטגנים בשמן עמוק, זה בכלל הופך למעדן. כך תכינו מנה מכובדת וטעימה בצ'יק צ'אק (אוכל ומתכונים).

אוראל בראל | כיכר השבת |

שווארמה בטורטיה- שניצל (צילום: אוראל בראל)

מצרכים

500 גרם שווארמה הודו נקבה פרוסים דק

30-50 גרם שומן ליה (כבש)

כף תבלין שווארמה

חצי כפית פלפל שחור

מלח לפי הטעם

6-7 טורטיות גדולות

פירורי לחם

כוס קמח

כוס מים קרים

אופן ההכנה

תחילה, פרסו דק את נתחי השווארמה, הניחו בקערה, תבלו וערבבו היטב.

על שיפוד/ מתקן לשווארמה ביתי סדרו את נתחי השווארמה ומעל את נתחי השומן. אפו על מצב טורבו, על 170 מעלות למשך 50/60 דקות. פרסו דק בעזרת סכין חדה.

מלאו את הטורטיה כמו בסרטון וגלגלו.

הכניסו טמפורה מכוס מים וכוס קמח וערבבו היטב. קחו מעט כדי להדק את הטורטיה שלא יפתח בטיגון.

טבלו את הטורטיה ואז העבירו לפירורי לחם וטגנו בשמן עמוק.

בתאבון!!

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר