נשיא ארה"ב דונלד טראמפ העביר מספר דרישות "הזויות" לראש הממשלה נתניהו בכדי להגיע להסכם עם האיראנים, כך עולה מדיווח בישראל | במקביל, נראה כי ישראל פעלה היום בביירות במטרה להבהיר לטראמפ כי ידה של ישראל תישאר חופשית בלבנון, ואולי גם בניסיון לחבל בהסכם ברגע האחרון (מדיני)
יוסי נכטיגלנשיא ארה"ב דונלד טראמפ העביר מספר דרישות "הזויות" לראש הממשלה נתניהו בכדי להגיע להסכם עם האיראנים, כך עולה מדיווח בישראל | במקביל, נראה כי ישראל פעלה היום בביירות במטרה להבהיר לטראמפ כי ידה של ישראל תישאר חופשית בלבנון, ואולי גם בניסיון לחבל בהסכם ברגע האחרון (מדיני)
יוסי נכטיגלפיקוד העורף מעדכן כי האירוע הביטחוני בערב אל עראמשה באזור קו העימות הסתיים. השוהים במרחבים המוגנים יכולים לצאת. בעת קבלת הנחיה או התרעה נוספת, יש לפעול בהתאם להנחיות פיקוד העורף.
ב. ניסניאיראן הודיעה על ירי לישראל במהלך הלילה, בצה"ל מאשרים כי ישראל נכנסת לכוננות ספיגה | בעקבות ההערכות הרשמיות, פיקוד העורף הורה על הנחיות חדשות שייכנסו לתוקף | אלו ההנחיות החדשות (צבא)
יוני גבאיסערה בצפת בעקבות נופש המוני של מאות משפחות מחסידות סאטמר והעדה החרדית בשבת האחרונה • התושבים זועמים: במקום הופעלו גנרטורים פיראטיים והושארו הררי אשפה • ברקע האירועים נחשף מחדל בטיחותי חמור במבני הציבור: "המקום פועל ללא טופס 4, מישהו עושה פה עסק פרטי" • עיריית צפת: "אירוע חמור, נפיק לקחים כדי שלא יישנה" • כל הפרטים (חרדים)
נחמן שטרנהרץדובר צה"ל מסר כי לפני זמן קצר זוהו מספר נפילות של מטרות אוויריות חשודות בשטח ישראל, סמוך לגבול עם לבנון. לפי ההודעה, אין נפגעים והאירוע נמצא בחקירה.
כיכר השבתנשיא ארה"ב דונלד טראמפ פרסם אחר הצהריים פוסט בו גינה את התקיפה הישראלית בדאחייה, משום ש"אף אחד לא מת" | טראמפ אמר כי זה לא הזמן לתקוף, בזמן שארה"ב ואיראן על סיפו של הסכם (מדיני)
ישראל גראדווהלנער בן 16 נפצע באורח בינוני בתאונת אופניים חשמליים בביר אל מכסור. הדיווח התקבל במוקד 101 של מד"א במרחב כרמל בשעה 16:49. צוותי מד"א מעניקים טיפול רפואי ומפנים את הנער לבית החולים רמב"ם עם חבלות בראש ובגפיים.
קובי רוזןכל הזכויות שמורות לכיכר השבת בע״מ