לאחר דרמה חובקת עולם, ארונו של האברך עדין הנפש, הר"ר עקיבא ראנד ז"ל, נחת בארץ | מכריו מספרים בבכי על הנס הגדול של שלושת הילדים שחבק אחרי שנים של תפילות, ועל השבר הנורא עם הידרדרות רכבו לוואדי במולדובה | ההלוויה הערב בירושלים (דיין האמת)
חיים רוזנבויםראש הממשלה נתניהו ושר הביטחון כ"ץ הודיעו כי צה"ל השמיד במרחב מג'דל זון תשתית תת-קרקעית של חיזבאללה באורך של יותר מ-200 מטרים ובעומק של יותר מ-25 מטרים, ובה מאות אמצעי לחימה ופירי שיגור | לדבריהם, ארה"ב עודכנה מראש על הפעולה (צבא)
דניאל הרץשורד השבי אור לוי תקף הערב בחריפות את השר סמוטריץ': "אם זה היה תלוי בך - לא היינו חוזרים עד היום. בשבילך אנחנו נזק אגבי" | לוי כתב: "אמרתי והפעם גם אצעק את זה. בצלאל סמוטריץ אתה בושה של שר בושה של אזרח ובושה של בן אדם" (בארץ)
בני סולומוןפיקוד צפון עדכן הערב את תושבי האזור כי בשעות הקרובות עתיד להתרחש פיצוץ בעוצמה גבוהה באזור מרכז הגליל המערבי, במסגרת השלמת השמדת תשתיות אויב | פיקוד צפון עדכן כי בעקבות עוצמת הפיצוץ, ייתכן שיופעלו מערכות התרעה לרעידת אדמה | בצה"ל הדגישו כי אין מדובר ברעידת אדמה וכי לא נשקפת סכנה לתושבים (צבא)
דניאל הרץראש השב"כ דוד זיני לפתוח באופן מיידי בחקירה נגד חדשות 12 בחשד להדלפת פרטי מבצע "שאגת הארי" לכאורה | בידי גורמי הביטחון קיימים ממצאי מודיעין שעשויים להוביל לזהות המדליף | באגף החקירות בארגון מעבירים מסר חד-משמעי שלפיו לא תיפתח חקירה, למרות הוראתו של ראש השירות (חדשות)
יאיר טוקרפיקוד העורף הודיע כי בשעות הקרובות צפוי להתרחש פיצוץ בעוצמה גבוהה באזור מרכז הגליל המערבי במסגרת השמדת תשתיות אויב. הדי הפיצוצים עלולים להישמע בכלל הגזרה לרבות בעמק. עקב עוצמת הפיצוץ יתכן שיופעלו מערכות התרעה לרעידת אדמה עצמאיות שאינן מחוברות למערכת פקע"ר. הפיקוד הדגיש כי אין מדובר ברעידת אדמה וכי לא נשקפת כל סכנה לתושבים.
כיכר השבתבאגף המודיעין ופיקוד הדרום העבירו לרמטכ"ל זמיר אזהרה לפיה הזרוע הצבאית של חמאס נערכת מחדש למלחמה | חמאס מייצר מאות מטענים וטילי נ"ט מידי חודש, מגייס מחבלים בני 18 עד 22 והחל לאחרונה לבצע אימונים למחבלי נוח'בה | בנוסף, ארגון הטרור מנסה להבריח רחפנים ואמצעי תקשורת מסיני ומשקם תשתיות תת קרקע ברחבי הרצועה (צבא)
דוד הכהןכל הזכויות שמורות לכיכר השבת בע״מ