ישראל במלחמהישראל במלחמה
ללקק את האצבעות

מוקפץ בשרי זריז עם ברוקולי בסיר אחד

מוקפץ בשרי זריז הוא מתכון מושלם לאימהות שהן גם עסוקות וגם מקפידות על ארוחה עשירה, הכוללת את כל מרכיבי המזון. בסיר אחד תבשלו פחמימה, חלבון וירקות והתוצר- ללקק את האצבעות! (אוכל ומתכונים).

ורד כהן | כיכר השבת |

מוקפץ עם ברוקולי (צילום: ורד כהן)
סועדים6
זמן הכנה25 דק'
רמת קושיבינוני
בשרי

מצרכים

  • בצל 1 יחידות
  • גמבה חתוכה לרצועות 1 יחידות
  • גזר חתוך לרצועות 2 יחידות
  • שיני שום קצוצות 2 יחידות
  • בשר טחון 0.25 ק"ג
  • רבע חבילה ברוקולי טרי חסלט מפורק לפרחים 0.25 יחידות
  • תבלין צ'ילי חריף 0.5 כפית
  • רוטב סויה 0.5 כוס
  • רוטב טריאקי 0.5 כוס
  • 3/4 חבילה אטריות בינויות 0.75 יחידות

אופן ההכנה

  1. טגנו את הבצל במעט שמן. ‏הוסיפו את רצועות הגמבה וגזר והמשיכו לערבב. הוסיפו את השום הכתוש ואת הבשר הטחון. פרקו אותו עם כף עץ עד שיוצרו פירורים קטנים. הוסיפו את תבלין הצ׳ילי והרטבים. ערבו והוסיפו את הברוקולי מעליו. כסו את האיטריות במים רותחים, ערבבו, כסו והמשיכו לבשל על אש גבוהה למשך 10 דקות. ערבבו כל כמה דקות כדי שלא ידבק לתחתית. ואם צריך לקראת סוף הבישול הוסיפו קצת מים כדי שיישאר רוטב. בתיאבון!

להצטרפות לקבוצת הווטסאפ: 'המטעמים של ורד' ולהזמנת סדנאות:  050-2518855

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר