ישראל במלחמהישראל במלחמה
ארוחה מושלמת

פתיתים בולונז בסיר אחד: בריא ופיקנטי 

איך אני אוהבת לראות את הילדים חוזרים בצהריים ומציצים בסיר בסקרנות. הם פותחים את המכסה וצורחים בהנאה: "יש, פתיתים בולונז!" וגם אני נהנית. בסיר אחד הכנתי ארוחה שהילדים אוהבים. ארוחה הכוללת: חלבון, ירק ופחמימה (אוכל ומתכונים).

ורד כהן | כיכר השבת |

פתיתים בולונז-המטעמים של ורד (צילום: ורד כהן)
סועדים6
זמן הכנה25 דק'
רמת קושיבינוני
בשרי

מצרכים

  • בצל חתוך לקוביות 1 יחידות
  • גמבה חתוך לקוביות 1 יחידות
  • גזר חתוך לקוביות 2 יחידות
  • חציל חתוך לקוביות 0.5 יחידות
  • שיני שום כתושות 3 יחידות
  • מלח 1 כף
  • פלפל שחור 0.5 כפית
  • פפריקה 1 כף
  • צ'ילי חריף 0.5 כפית
  • סוכר חום 1 כף
  • רסק עגבניות 3 כף
  • חבילת פתיתים 1 יחידות
  • בשר טחון 0.5 ק"ג

אופן ההכנה:

טגנו את הבצל, גמבה, גזר וחציל למשך כמה ‏דקות בשמן. הוסיפו את הבשר הטחון והמשיכו לטגן למשך 4-5 דקות, תוך כדי שאתם מפוררים עם כף מעץ את הבשר לפרורים.

הוסיפו את שיני השום ‏וערבבו. אחר כך הוסיפו את התבלינים וערבבו ואז הוסיפו את רסק העגבניות.

הוסיפו חבילת פתיתים וכסו במים רותחים, ערבבו וכסו את הסיר, בשלו על להבה בינונית-גבוהה בערך 10 דקות וערבבו מדי פעם למניעת הידבקות לתחתית הסיר.

בתיאבון!

להצטרפות לקבוצת הווטסאפ: 'המטעמים של ורד' ולהזמנת סדנאות:  050-2518855

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר